De Helm van Armata is een aanrader voor jongeren die houden van een boek vol strijd, gevaar en avonturen in een magische setting.

De Helm van Armata is het vierde en afsluitende deel van de Elfenblauw-serie. In het eerste deel belandde Sander onverwacht in het mythische Cyndrië., een middeleeuws aandoende wereld waar de machtige tovenaar Farlog regeerde. Sander bleek de kroonprins van Cyndrië te zijn en in de loop van de serie was te lezen hoe dat zijn leven veranderde. Zo maakte hij kennis met elfen, een draak en een heks. En hij ontmoette de mensen die zijn beste vrienden werden. Samen beleefden zij vele spannende avonturen en gingen ze de strijd aan met Farlog. Het einde van deel drie stevende af op een laatste grote veldslag.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.