, ,

Recensie: Het Examen

Het examen is een waardige afsluiting van De Test-trilogie

Cia Vale is naar de universiteit van Tosu City gegaan omdat ze een leider wilde worden. Ze dacht dat dat na haar afstuderen zou gebeuren, dat die gebeurtenis hét teken zou zijn dat ze er klaar voor was. Maar zolang kan ze niet meer wachten, ze moet nu de touwtjes in handen nemen. Niet alleen om een einde te maken aan het gruwelijke systeem van de Test, maar omdat zij de mogelijkheid heeft om een burgeroorlog tussen de rebellen en de wrede leiders van het land te voorkomen. Hiervoor moet ze alles verraden waarin ze gelooft en met moeite maakt ze de belangrijkste beslissing uit haar leven. Dit is haar kans om recht te doen, om in de praktijk te brengen wat ze geleerd heeft.

Lees verder op FantasyWereld.

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.