De personages in deze serie hebben wat weg van een draaideur…

Er zijn zes jaar voorbij gegaan sinds Jonathan vermoord werd door Saric. De volgers van Jonathan zijn nu verdeeld in twee groepen: de Soevereinen en Onsterfelijken. Freyn is nog steeds de Soeverein van de Orde en heerst met ijzeren hand over haar rijk. Met haar leger van zwartbloeden wil ze de wereld zuiveren van zowel de Soevereinen als de Onsterfelijken. Omdat ze systematisch worden opgejaagd en gedood, zijn er nog maar zevenendertig Soevereinen over. Onder leiding van Rom leiden ze een verborgen en armoedig bestaan onder de stad. Wanhopig bieden de Stervelingen weerstand aan de tegenstander die steeds gewelddadiger wordt en een nieuwe bron van kwaad heeft aangeboord. Als de totale vernietiging onontkoombaar lijkt, moeten ze vertrouwen op hun geloof en de soevereiniteit die hen is toegezegd.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.