Nieuwe rubriek: Gelezen

Een kort berichtje deze keer. Voor mijn boekenblog mag ik vaak boeken recenseren en daar ben ik erg blij mee. Ik lees graag en veel, en eigenlijk best wel snel. Recensies schrijven vind ik ook leuk om te doen (zeker als het gelukt is) maar daar ben ik zeker niet zo vlot en snel in. Daar ben ik echt wel even mee bezig. Naast de recensieboeken koop, win of leen ik ook boeken die ik lees. Om overal uitgebreide recensies van te schrijven ontbreekt me gewoon de tijd. Toch wil ik wel kort iets zeggen over deze boeken. Dat ga ik voortaan doen onder de rubriek Gelezen.

2 antwoorden
 1. Connie Flipse
  Connie Flipse zegt:

  Helemaal mee eens, het moet wel mogelijk blijven om nieuwe boeken te lezen. Ik hoop dat dit een goede oplossing is. Het eerste " Gelezen " artikel staat ondertussen hier op mijn blog.

  Beantwoorden
 2. Zwartraafje
  Zwartraafje zegt:

  Je kan onmogelijk van elk boek een uitgebreide recensie schrijven hé. Op de duur hou je gewoon geen tijd meer over om nieuwe boeken te ontdekken én dat blijft toch het leukste en belangrijkste. Ik heb het zelf ook al wel eens op die manier opgelost.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.