De vader van Helena is in het verleden betrokken geweest bij een geheim project, waarbij contact is gelegd met mensen uit de dimensie Experiaan. Via hem leert Helena de Experiaan Mica kennen, met wie ze een bijzondere band opbouwt. Op het moment dat Mica na vele jaren terugkeert uit zijn dimensie is de blijdschap van Helena dan ook onvoorstelbaar groot. Haar blijdschap over de terugkomst van Mica verandert abrupt als ze hoort dat hij met zijn troepen Amerika is binnengevallen. En dat haar vader, samen met een grote groep wetenschappers die betrokken waren bij de mysterieuze dimensie, opeens spoorloos verdwenen is.

Lees verder op FantasyWereld.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.