In een gigantische silo, honderden meters onder de grond, heeft een grote groep mensen een nieuw bestaan opgebouwd, omdat de aarde door giftige stoffen onbewoonbaar is geworden. Om te overleven zijn er ooit regels gemaakt, die nu zonder dat men nog weet waarom nog steeds streng worden nageleefd. Sheriff Holston, jarenlang een trouw aanhanger van deze regels, schendt onverwachts de allerbelangrijkste regel: hij wil naar buiten. Zijn beslissing en daarop onvermijdelijke ter dood veroordeling ontketent een reeks dramatische gebeurtenissen.

Lees verder op FantasyWereld.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.