Plakken en knippen.

Deze week verschijnt eindelijk mijn recensie van “De donkere broederschap” van Luke Scull op Fantasywereld.
Eindelijk is niet overdreven, want deze recensie heeft me bloed, zweet en tranen gekost.

Ik heb, denk ik, meer pagina’s aan kladversies geschreven dan de schrijver zelf voor zijn boek. Bij dit boek kreeg ik maar niet op papier wat ik in mijn hoofd had zitten.
Uiteindelijk begon het er op te lijken en had ik een deel op papier staan en een deel op de computer. Nu ben ik beslist geen computerheld en heb altijd ruzie met de functies plakken en knippen of raak dan ineens weer tekst kwijt. Daar moest ik na al dat geploeter toch echt niet aan denken.
Tot groot vermaak van man en kids ben ik toen op geheel eigen wijze gaan plakken en knippen, vooral de schaar en het plakband vonden ze om te gieren. Manlief kon het dan ook niet laten om er foto’s van te maken.

Ach ik kon de humor er ook wel van in zien en besloot er een stukje over te schrijven op mijn blog.

12 antwoorden
 1. Nora de Ruyter
  Nora de Ruyter zegt:

  Connie, ik ben je enorm dankbaar voor je blogberichtje, want ik ben al de HELE middag aan het ruziën met mijn website. Helaas kan ik die niet met pen en papier aan elkaar plakken, maar het toch fijn om te lezen dat ik niet de enige computer nitwit ben 😉
  Ik kijk uit naar je opkomende boekrecensie!

  Beantwoorden
 2. westmus
  westmus zegt:

  Grappig tafereel. Voor het computertijdperk van knippen en plakken zou je dit waarschijnlijk niet gedaan hebben. Zou bij mij toch nooit opgekomen zijn. Ben heel benieuwd naar de recensie natuurlijk.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.