Winactie (afgelopen) – notitieboek – Studentendrukwerk

Bij Studentendrukwerk kun je op een makkelijke manier prachtige notitieboeken (en vele andere artikelen) geheel naar eigen ontwerp laten maken. Ik heb er hier thuis een aantal staan en ze zijn bijna te mooi om te gebruiken. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik een A5 notitieboek mag verloten. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Winactie (afgelopen): Billy Summers – Stephen King

Vandaag start de september feestmaand ter gelegenheid van het 8 jarige bestaan van mijn blog. Het is een feestmaand met veel mooie prijzen die door auteurs en uitgevers beschikbaar zijn gesteld en waar ik ontzettend blij mee ben. Natuurlijk heb ik ook het een en ander gekocht en geknutseld en dat wordt ook verloot. De eerste winactie is met een boek van een wereld bekende en veel gelezen auteur. Van uitgeverij Boekerij mag ik Billy Summers, het nieuwe boek van Stephen King verloten. De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Uitslag Wie jarig is tracteert

De winnaar van de verjaardags winactie is gekozen door Bobbie

Uitslag winactie Handgemaakte High Tea set

De winnaar van de High tea set is door Emma gekozen.

Wie jarig is trakteert 2021 (afgelopen)

Wie jarig is trakteert , dus heb ik vandaag een leuke winactie voor jullie. Ik verloot een cadeaudoos met boeken en goodies. De boeken zijn recensie boeken die slecht 1 keer gelezen zijn.

Winactie (afgelopen): Handgemaakte High Tea set

Vandaag verloot ik een door mij versierde set die perfect te gebruiken is bij een High Tea. De verzendkosten zijn voor rekening van de winnaar.

Uitslag winactie Escape Room Thriller – De schaduw van de raaf

De winnaar van de Escape Room Thriller - De schaduw van de raaf is door Emma gekozen.

Winactie (afgelopen): Escape Room Thriller – De schaduw van de raaf

Vandaag staat er weer een leuke winactie op mijn blog. Van uitgeverij Cargo mag ik de Escape Room Thriller De schaduw van de Raaf van Eva Eich verloten. Het boek is een combinatie van lezen en puzzelen, en ik ben enthousiast. Mijn uitgebreide recensie kun je hier vinden.

Uitslag winactie van het boek Een gegeven Nijlpaard

De 2 winnaars van een exemplaar van Een gegeven Nijlpaard van Annette Bjergfeldt zijn door Bobbie gekozen.

Winactie uitslag Twee thrillers en een boekenlegger

De winnaar van de 2 thrillers is door Emma gekozen.

Winactie: Een gegeven Nijlpaard – Annette Bjergfeldt

Op 6 juli verschijnt bij uitgeverij signatuur het boek Een gegeven nijlpaard van Annette Bjergfeldt. Verderop in dit blog staat er een link naar een leesfragment van het boek en een link naar een uitgebreid interview met de auteur.

Winactie: Maak kans op twee thrillers

Goedemorgen, Er staat weer een winactie op mijn blog, je kunt 2 thrillers en een door mij gemaakte boekenlegger maken. De boeken zijn recensieboeken die één keer gelezen zijn.