Uitslag winactie: Mam vertel eens van Elma van Vliet

De winnaar van het boek Mam vertel eens van Elma van Vliet is door Emma gekozen.

Uitslag winactie: Het geschenk

De winnaar van het boek Het geschenk is door Emma gekozen.

Geef een (prenten)boek cadeau

De nieuwe titels voor de leesbevorderingscampagne 'Geef een boek cadeau' en 'Geef een prentenboek cadeau' zijn dit jaar de klassiekers De brief voor de koning van Tonke Dragt en Max en de Maximonsters van Maurice Sendak.

Winactie (afgelopen): Maak kans op het boek Mam vertel eens van Elma van Vliet

Op zondag 9 mei is het Moederdag. Mam, vertel eens van Elma van Vliet is jaar in jaar uit een populair Moederdagcadeau. Begin dit jaar is de 50ste druk van dit bijzondere cadeauboek verschenen. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik het boek hier op mijn blog mag verloten.

Winactie (afgelopen): Het geschenk – Sebastian Fitzek

Van Overamstel uitgevers mag ik het boek Het geschenk van Sebastian Fitzek verloten op mijn blog. Zelf heb ik er nog een leuke boekenlegger bij gedaan.

Uitslag winactie boekenpakket

De winnaar van het boekenpakket is door Emma gekozen.
, ,

Recensie / blogtour: Weerwolven van Waraine – Eva Linden

Voor auteur Eva Linden doe ik mee aan de blogtour van haar jeugdboek Weerwolven van Waraine. Het boek begint met een spannende proloog waarmee direct duidelijk wordt dat er gevaar dreigt voor één of meerdere personages in het boek. Hiermee maakt de auteur je behoorlijk nieuwsgierig over wat er in het boek gaat gebeuren.

Winactie (afgelopen) Maak kans op dit boekenpakket

Vandaag heb ik weer een mooie winactie voor jullie. Van boekenkraam.nl mag ik dit boekenpakket met 3 boeken verloten namelijk: De vlindertuin van Lucinda Rily De moeder van Frankenstein van Almudena Grandes (een wat mij betreft prachtig boek) Wintergeluk van Nora Roberts. Zelf heb ik er nog een boekenlegger bij gedaan.
,

3 belangrijke redenen om ramsj boeken te kopen!

Boekenkasten vol en dozen met stapels dikke pillen. Komt het je bekend voor? Wanneer we een boek hebben gelezen, kunnen we hier vaak moeilijk afstand van doen. En dát is niet vreemd. Verhalen roeren ons en de personages raken een gevoelige snaar. Maar bovenal: boeken zijn duur en dat lijkt óók een reden te zijn waarom boeken maar in ons huis blijven liggen. Maak schoon schip en koop voortaan ramsj boeken. Zo haal je de beste titels in huis voor bodemprijzen.
,

Blogtour: Oorlogsdochters – Rhys Bowen

Voor Xander Uitgevers doe ik mee met de blogtour van het boek Oorlogsdochters van Rhys Bowen. Het boek speelt zich af in de eerste jaren van de tweede wereld oorlog waarbij de familie van lord Westerham centraal staat. Op hun landgoed en het dorpje dat erbij ligt speelt het verhaal zich het meeste af. Daarnaast gebeurt er ook het een en ander in Londen en Parijs.

Uitslag winactie Minnaar – Ilse Ruijters

Vandaag koos Emma de winnaar van de winactie van Minnaar, het nieuwste boek van Ilse Ruijters. De winactie was erg populair dus dit keer een flink grotere bak dan gebruikelijk