Winactie: De Gruffalo jubileum editie

Van uitgeverij Lemniscaat mag ik een heel speciaal kinderboek weggeven! Het is de jubileum editie van De Gruffalo. Met naast een verhaal ook allerlei extra’s in het boek. Ik heb er nog een tasje en een etui bijgedaan. Die zijn prima om zo te gebruiken maar kunnen ook met textielstiften of textielverf nog ingekleurd worden.
,

Blogtour: Donkere herinneringen - J. Sharpe

Voor uitgeverij Zilverspoor doe ik mee aan de blogtour van Donkere Herinneringen van J. Sharpe. Het is een verhalenbundel met 18 korte verhalen die achter op het boek omschreven worden als ijzingwekkende, spannende, emotionele, fantasierijke en magisch realistische verhalen. Een beschrijving waar ik me na het lezen van het boek prima in kan vinden maar waar ik nog nog wel wat aanvullingen op heb zoals creepy, ontroerend, persoonlijk, horror, apart, eng, vermakelijk, mooi, intens, triest.

Maak kans op twee mooie romans van uitgeverij De Fontein

Goedemorgen, ook vandaag staat er weer een winactie op mijn blog in deze feestmaand. Van uitgeverij De Fontein mag ik twee mooie romans verloten. Zelf heb ik er ook nog wat bij gedaan.

Maak kans op een dwarsligger pakket

Iedereen kent ondertussen wel de Dwarsliggers, de kleine uitgaves van boeken die zo handig zijn om mee te nemen in je tas en / of vakantie. Of wanneer je thuis niet zo veel ruimte hebt om boeken neer te zetten. Maar het kan natuurlijk ook dat je dit formaat gewoon erg prettig vindt. Van Dwarsliggers mag ik een pakket van drie dwarsliggers verloten.

Winactie: Schaduwkoningin - Garvin Pouw

Schaduwkoningin is het eerste deel van een serie boeken die zich in dezelfde wereld afspelen. Het is een high fantasy roman waar Jeroen (mijn man) erg enthousiast over is. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik dit boek van Godijn Publishing mag verloten op mijn blog. Zelf heb ik er nog een gehaakte boekenlegger en een door mij versierd (vlinder) tasje bij gedaan.

Maak kans op een ebook naar keuze van Saskia Schouten

Maak kans op 1 van de twee ebooks van Saskia Schouten. Van uitgeverij Cupido mag ik twee keer een ebook naar keuze van deze auteur verloten.

Uitslag winactie: ebook naar keuze van Sandra Berg

De winnaars van de winactie voor de ebooks van Sandra Berg zijn door Emma gekozen.

Uitslag winactie: Boekenpakket van uitgeverij Karakter

De winnaar van de eerste winactie is door Bobbie gekozen.

Maak kans op het boek: Het zal je broertje maar zijn van Anuar

Ook vandaag mag ik weer een boek weggeven, deze keer van uitgeverij Pepper Books. Het boek dat je kunt winnen is Het zal je broertje maar wezen van Anuar.

Winactie Fulia: Scherven van het Verbond - Joost Uitdehaag

Fulia - Scherven van het verbond is het eerste deel van een mooi fantasy tweeluik. Hierin word je als lezer meegenomen naar een totaal andere wereld en lees je een goed opgebouwd en spannend verhaal over Fulia. Ik heb beide boeken met plezier gelezen en kan ze iedereen aanraden. Van auteur Joost Uitdehaag mag ik het eerste deel hier verloten op mijn blog.

Winactie kinderboek: Rory de raaf - De grote geldroof

De grote geldroof is het derde deel over Rory de Raaf. Het is een serie voor kinderen vanaf 10 jaar, en het boek bevat illustraties. Van New Book Collective mag ik een exemplaar van dit spannende jeugdboek verloten.

Winactie: Young Adult fantasy boek - Nocturna

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Moon het fantasy book Nocturna van Maya Motayne. Het is een Young Adult boek en ik ben zelf heel benieuwd naar dit boek en ga het eerdaags lezen en recenseren. Van uitgeverij Moon mag ik een exemplaar van het boek verloten. Zelf heb ik er sticky notes en een mooie boekenlegger bij gedaan.