Uitslag winactie

Bobbie was niet helemaal lekker, en daarom heeft Emma meteen de winnaars voor 2 winacties gekozen.

Winactie Boekenpakket

De opruiming van onze boekenkasten na de verhuizing gaat nog even door en vandaag verloot ik 4 thrillers die ik gerecenseerd heb en slechts één keer gelezen zijn. De verzendkosten zijn voor rekening van de winnaar.
, ,

Bakverslag: Uit één bakblik – Edd Kimber

Eerder schreef ik al mijn eerste indruk over het bakboek van Edd Kimber, de link hiernaartoe kun je op in mijn blog vinden. Voor dit verslag heb ik vier van de recepten uitgeprobeerd. In Uit één bakblik vind je recepten die je allemaal in hetzelfde blik kunt bakken, zodat je met slechts 1 blik heel veel verschillende baksels kunt maken. Het is een bakblik van 23 bij 23 cm, dat is de maat die vaak voor het maken van brownies gebruikt wordt.

Winactie (afgelopen) Kinderboeken

Maak kans op dit kinderboekenpakket (de verzendkosten zijn voor eigen rekening). Deze boeken heb ik gerecenseerd en slechts één keer gelezen.

Winactie (afgelopen) Boekenpakket

Maak kans op dit boekenpakket (de verzendkosten zijn voor eigen rekening), speciaal voor de liefhebbers van thrillers. De boeken zijn één keer gelezen.

Uitslag winacties

En vandaag zijn er meteen nog 2 nieuwe winnaars gekozen. 
,

Nieuwe winnaar Boekenpakket

Omdat de winnaar niet gelezen had dat de verzendkosten van de winactie voor eigen rekening zijn, is er een nieuwe winnaar gekozen.
,

Eerste indruk Timeline Journal

Bij Mus boeken is er onlangs het Timeline Journal verschenen. Het bevat een stevige slipcase met daarin het Timeline journal en een boekje vol met informatie en ideeën over Timeline journaling. Het heeft een luxe en mooie uitstraling waardoor het niet alleen aantrekkelijk er uit ziet maar ook iets speciaals geeft aan de momenten / herinneringen / gebeurtenissen die je op deze manier wil bewaren.

Winactie Kinderboeken

Maak kans op dit kinderboekenpakket (de verzendkosten zijn voor eigen rekening). Deze boeken heb ik gerecenseerd en slechts één keer gelezen.

Uitslag winactie

De uitslag van deze winactie is bekend. Emma heeft iemand gekozen uit de deelnemers.
,

Gelezen: Het grote Creachick doeboek

Het grote Creachick doeboek heeft 50 creatieve opdrachten waar je mee aan de slag kunt. Met dit boek wil Creachick je een geheel andere kant van creatief bezig zijn laten ontdekken met een grote variatie aan challenges en opdrachten. In haar voorwoord vertelt ze dat het boek gemaakt heeft om de drempel om aan een creatieve pagina te beginnen weg te nemen. Niet alleen omdat er van alles voorbij komt waar je aan kunt beginnen of vanwege de lange lijst met ideeën die achter in het boek staat. Maar ook omdat het de bedoeling is dat dit echt jou persoonlijke doe boek wordt waarin je niet verplicht prachtige creaties moet maken. In dit boek kun je uit proberen, fouten maken, en zien waar je uit komt wanneer je eens iets nieuws probeert. Bij iedere opdracht geeft ze uitleg en tips en bij een aantal opdrachten staat er een QR - code naar een video waarin je meer over de opdracht kunt zien.

Winactie (afgelopen) Boekenpakket

Maak kans op dit boekenpakket (de verzendkosten zijn voor eigen rekening). Ook vandaag verloot ik een aantal boeken die ik gerecenseerd heb en die ik slechts één keer gelezen heb.