, ,

Blogtour / Recensie: Leviathan – Natascha van Limpt

Leviathan van Natascha van Limpt is een historische roman die zich afspeelt in het VOC-tijdperk. Op vlotte en beeldende wijze weet Natascha van Limpt dit tijdperk tot leven te brengen.

Nieuwe winnaars september feestmaand

Een aantal winnaars van de september feestmaand hebben zich nog niet gemeld, dus zijn er nieuwe winnaars gekozen. Deze week gaan er weer adressen naar uitgevers en stuur ik boeken op. Iets later dan gepland doordat we midden in een verhuizing zitten en dat kost behoorlijk wat tijd en energie. Een van de grote voordelen is wel dat er twee extra boekenkasten in ons nieuwe huis passen...

Winactie (afgelopen): Dagboek voor Blijdschap – Elma van Vliet

Een paar dagen geleden verscheen op mijn blog mijn bespreking van Elma vertel eens, een van de nieuwe boeken van Elma van Vliet. Naast Elma vertel eens zijn er vier dagboeken verschenen namelijk, Dagboek voor Zelfliefde/Groei/Dankbaarheid/Blijdschap. Het Dagboek voor blijdschap mag ik hier verloten op mijn blog

En de laatste 13 uitslagen van de september feestmaand 2021

Bobbie en Emma hebben zich de afgelopen dagen prima vermaakt met het zoeken naar de lekkere brokjes die we tussen de lootjes hadden verstopt. Ze vonden het dan ook helemaal niet erg dat er nog flink wat winnaars uitgekozen moesten worden. De laatste winnaars van de september feestmaand zijn nu bekend en de feestmaand zit er weer op. Door de vele boeken die ik namens auteurs en uitgevers mocht verloten is het een feestmaand vol met winacties geworden. Iets waar ik erg blij mee ben, net als met de vele enthousiaste reacties.

Bobbie en Emma op een notitieboek van Studenten drukwerk

In de september feestmaand mocht ik van Studenten drukwerk een van hun notitieboeken verloten. De winnaar heeft me ondertussen laten weten dat het gelukt is en dat ze er heel erg blij mee is. Iets wat ik me heel goed voor kan stellen gezien mijn eerdere ervaringen met het bestellen van notitieboeken bij Studentendrukwerk. De notitie boeken zijn hardcover, vrij dik en de gekozen afbeelding staat er prachtig op.

Winactie: Het kerstvarken – J.K. Rowling

Degene die dit boek wint zal even op zijn / haar prijs moeten wachten omdat het boek pas in het najaar zal verschijnen bij Uitgeverij De Harmonie. Het gaat om Het Kerstvarken van J.K. Rowling, echt de moeite om even te wachten toch.

Winactie: Censuur – Esther van den Ham

Van uitgeverij Droomvallei mag ik de thriller Censuur van Esther van den Ham verloten. Censuur is het los te lezen vervolg op Controle, Contact en Confrontatie. Zelf heb ik er ook nog wat bij gedaan.

Nog eens 13 uitslagen van de september feestmaand 2021

Vandaag hebben Bobbie en Emma lootjes getrokken en de winnaars van de volgende 13 winacties zijn bekend.

Winactie: ebook – Sahana – Ruby Coene

Maak kans op het ebook Sahana dat ik namens Dutch Venture Publishing mag verloten .

Winactie: Maak kans op een ebook naar keuze van Sandra Berg

Van uitgeverij Cupido mag ik twee keer een ebook naar keuze van Sandra Berg verloten. Hier kun je alvast een kijkje nemen naar de boeken die zij heeft geschreven.

Winactie: Drie keer kans op het boek The Darkest Star

Van uitgever Z&K mag ik drie keer het boek The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout verloten. De uitgever stuurde de boeken mooi verpakt en met wat goodies erbij naar mij op. Ik heb er ook nog wat bij gedaan en drie vrolijke cadeau tasjes bij gemaakt. Er staat dus nu drie tasjes klaar voor de gelukkige winnaars. Voorkeur opgeven mag.

Winactie: Maak kans op het boek Met de wind mee

Voor de feestmaand mag ik van uitgeverij Lemniscaat het prentenboek Met de wind mee van Mireille Geus en The Tjong King verloten, met bijpassende poster en ansichtkaart. Zelf heb ik er ook wat bij gedaan.