Kennen jullie de dwarsligger 2 +1 gratis al?

Ieder jaar heeft uitgeverij Ambo Anthos in de zomer een 2+1actie met de dwarsligger boeken. Om lezers uit te nodigen kennis te maken met dwarsliggers, en omdat ze door het kleine formaat zo handig zijn om mee op vakantie te nemen. Dit jaar loopt de actie van 1 juli t/m 30 september en voor alle titels geldt op = op. Er zijn 21 titels die bij deze aanbieding horen.

Winactie: Dwarsligger – Oorlogskind Camilla Läckberg

Door uitgeverij Ambo Anthos was ik gevraagd of ik mijn top drie van hun Dwarsligger actie op mijn blog wilde delen. Verderop in deze winactie staat een link naar de dwarsligger (2 + 1 gratis) actie. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik 1 van mijn top drie boeken, Oorlogskind van Camilla Läckberg mag verloten op mijn blog.

De Gouden Lezersuil juli 2020

Gisteren zag ik het leuke bericht dat ik de gouden lezers uil van juli 2020 gewonnen heb. En eerlijk gezegd ben ik daar erg blij mee. Net als met het jury commentaar dat ik dan ook graag met jullie wil delen.

Winactie uitslag: Fort Enigma – Dianne Arentsen

De winnaar van het boek Fort Enigma is gekozen door Emma.

Blogtour: Het huis met de spiegels – Christina Caboni

Voor Xander Uitgevers doe ik mee aan de blogtour van Het huis met de spiegels van Christina Caboni.

Winactie uitslag: Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert

De winnaars van de drie prentenboeken Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert zijn door Emma gekozen.

Winactie uitslag: Lieneke Dijkzeul – Een vorm van verraad

De winnaars van het thrillerpakket Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul zijn geselecteerd door Emma.

Winactie: Fort Enigma – Dianne Arentsen

Vandaag heb ik weer een erg leuke winactie voor jullie, van Dianne Arentsen mag ik het boek Fort Enigma verloten. Het is een hardcover jeugdboek vol raadsels en geheimen en het is absoluut een aanrader.
,

Blogtour: Fort Enigma – Dianne Arentsen

Met veel plezier doe ik mee aan de blogtour van het jeugdboek Fort Enigma van Diane Arentsen. Het is een speciaal boek waar ik erg enthousiast over ben, het boek heeft namelijk niet alleen een boeiend en spannend verhaal maar is ook interactief. Als lezer kun je zelf deels het verloop van het verhaal bepalen door de keuzes die je maakt en via de opdrachten die je uitvoert. Het boek staat vol met raadsels en geheimen die je kriskras door het hele boek heen voeren.

Winactie (afgelopen): Maak kans op 1 van de drie prentenboeken – Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert

Vanaf 12 juni gaat de actie Geef een prentenboek cadeau 2020 van start waarbij er voor slechts €2,50 het leuke prentenboek Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert te koop is. Het is in het kader van de jaarlijks terug komende leesbevorderingscampagne “Geef een (prenten) boek cadeau“. Dit was eigenlijk gepland voor april maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Via deze link kun je daar meer over lezen. 

Winactie (afgelopen): Lieneke Dijkzeul – Een vorm van verraad

Van uitgeverij Ambo mag ik twee exemplaren van de thriller Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul verloten. Een boek dat ik met plezier gelezen heb en psycholgisch sterk in elkaar zit. Ik heb er nog het een en ander bij gedaan, bij ieder pakket iets anders. Voorkeur opgeven mag.

Winactie uitslag

De winnaar van het boekenpakket en zelfgemaakte items is geselecteerd door Emma.