Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Schaduw van de nacht van Tess Gerritsen

Op 5 november was ik bij een erg leuke bloggerslunch met auteur Tess Gerritsen. Van uitgeverij Overamstel mag ik een gesigneerd exemplaar van haar nieuwe boek Schaduw van de nacht verloten. Zelf heb ik er nog een door mij gemaakte boekenlegger bij gedaan.

Uitslag winactie: Uitgelezen

De winnaar van het boek Boekselen, met enkele knutselsetjes, is gekozen door Bobbie.
, ,

Bloggerslunch met Tess Gerritsen en boekbespreking

Op uitnodiging van uitgeverij Overamstel was ik 5 november aanwezig bij de bloggerslunch met auteur Tess Gerritsen. Vanwege het uitkomen van haar nieuwe boek Schaduw van de Nacht was ze een aantal dagen in Nederland voor interviews en om haar boek te promoten. De lunch vond plaats in het Ambassade hotel in Amsterdam. Een leuk weetje over dit hotel is dat zij van alle auteurs die daar gelogeerd hebben een gesigneerd boek hebben staan, en dat ze auteurs vragen om in een speciaal auteursgastenboek iets te schrijven. Ze hebben ondertussen al ruim vijfduizend boeken staan!

Interview met Marieke Frankema

Een aantal jaren geleden maakten Jeroen en ik op een Fantasyfestival kennis met auteur Marieke Frankema. Daarna gingen we iedere keer als er een festival was even langs om gezellig een praatje te maken. In de loop van de tijd recenseerde ik een aantal van haar boeken en maakte Jeroen covers voor een paar van haar boeken. Marieke leerden we kennen als een creatieve duizendpoot die heel enthousiast over haar werk kan vertellen. Het leek ons daarom ook een leuk idee om Marieke bij ons thuis uit te nodigen voor een interview. Marieke stemde hier graag mee in en een aantal weken geleden terug was zij hier voor een gezellig gesprek waarin we haar van alles gevraagd hebben. Onze honden Bobbie en Emma warren zeer gecharmeerd van Marieke die dat helemaal niet erg vond en daar heerlijk in mee ging.

Winactie: Uitgelezen - Loes Vork

Voor de liefhebbers van Boeken en Creatief bezig zijn heb ik nu een erg leuke winactie. Van Loes Vork mag ik haar boek Uitgelezen verloten. Ze heeft er ook nog drie Boeksel knutselsetjes bij gedaan.

Heksje Wendela verschijnt vandaag

Vandaag verschijnt het kinderboek Heksje Wendela van Atalanta Nèhmoura. Het is een boek met een bijzonder verhaal erachter. Het boek is namelijk gebaseerd op een verhaal dat de vorig jaar overleden Melanie van Oort in haar kinderjaren heeft geschreven. Melanie leed aan het Louis Bar syndroom en is op 28-jarige leeftijd aan de gevolgen van de ziekte overleden. Haar laatste wens was dat haar verhaal als een echt boek uitgegeven zou worden en Atalanta heeft dit verwezenlijkt. Om het nog meer aan Melanie te koppelen en het zo extra bijzonder te maken heeft Atalanta Nèhmoura het boek af laten spelen in Heerde, de woonplaats van Melanie.

Aangepaste uitslag winactie Saskia Schouten

Er is een nieuwe winnaar gekozen omdat de vorige winnaar niet gereageerd heeft.
,

Blogtour: Ik durf je niet te zeggen - Christina Lauren

Voor Xander uitgevers doe ik mee aan de blogtour van Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren. Christina Lauren is het pseudoniem van beste vriendinnen Christina Hobbs en Laura Billings die samen boeken schrijven. Ze hebben al vele boeken geschreven en hebben nu met romantische fictie een nieuwe weg ingeslagen. Ik durf je niet te zeggen is hun vierde boek in dit genre. Een genre dat hun erg goed ligt want alle vier de romans hebben iets dat je als lezer raakt en geven een fijne feelgood leeservaring.

Uitslag winactie: Thrillerpakket uitgeverij Cargo

En de laatste uitslag van de feestmaand, de winnaar van het Cargo boekenpakket, is door Emma vastgesteld.

Uitslag winactie Op de vlucht van Sharon Bolton

De winnaar van het boek Op de vlucht is door Emma gekozen.

Uitslag winactie met een kans op 1 van de 2 Bookchoice kwartaal abonnementen

De winnaars van een Bookchoice abonnement zijn door Emma gekozen.

Uitslag winactie Schemerzone

De winnaar van het pakket met het boek Schemerzone is door Emma gekozen.