Gratis luisterboek van Han Peeters

In samenwerking met de LuisterBieb van de Koninklijk Bibliotheek is het luisterboek De Eieren van de Keizer van Han Peeters i.v.m. het coronavirus gratis ter beschikking gesteld voor iedereen via www.onlinebibliotheek.nl . Dus niet alleen te beluisteren voor de leden van de Openbare Bibliotheek.

Winactie: Mam vertel eens / Oma vertel eens

Elma van Vliet bracht 15 jaar geleden de eerste Mam vertel eens op de markt en inmiddels zijn er wereldwijd al bijna miljoen exemplaren verkocht. In de loop van de jaren zijn er meer boeken bijgekomen. Mam vertel eens  en Oma vertel eens verschijnen in een nieuwe uitgave. Ter ere daarvan mag ik van beide boeken een exemplaar verloten op mijn blog. Als je voorkeur hebt voor één van de boeken kun je dat aangeven.

Winactie: Het geheim van de zusters – Kate Morton

Maak kans op een leuk pakket met daarin: Het boek “Het geheim van de zusters“ van Kate Morton. Een door mij versierde kaars met bijpassend doosje lucifers Een door mij gemaakte boekenlegger Een papierhoudertje in de vorm van een vlinder En een door mij versierd doosje

Uitslag winactie: Nasleep

De winnaar van het boek Nasleep is vandaag ook door Emma gekozen.

Uitslag winactie: De levensscepter van M.C. Cools

De winnaar van het fantasyboek De Levensscepter is door Emma gekozen.

Winactie (afgelopen): De levensscepter – M.C. Cools

Van Uitgerij Beefcake Publishing mag ik het Fantasyboek De Levensscepter van M.C. Cools verloten. Zelf heb ik er nog een door mij gemaakte boekenlegger en notitieboekje bij gedaan.

Uitslag winactie Koning van Katoren

De 3 winnaars van de winactie de Koning van Katoren zijn door Bobbie gekozen.

Uitslag winactie Jelena

De winnaar van het boek Jelena is door Emma gekozen.
,

Little Women: een aanrader

Kort geleden had ik hier een winactie met bioscoopkaartjes voor Little Women. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik twee kaartjes kreeg om een bespreking over de film te plaatsen op mijn blog.

Winactie (afgelopen): Nasleep – Tinka Floor

Van Tinka Floor is onlangs haar boek Nasleep (YA/NA) gepubliceerd. Het is een fantasyverhaal in een middeleeuws-achtige wereld, maar het is ook een coming of age verhaal met thema’s die in alle tijden en werelden passen. Van Tinka Floor mag ik een exemplaar op mijn blog verloten, zij stuurt het naar de winnaar en schrijft een persoonlijke boodschap in het boek.

Uitslag winactie Little Women

De uitslag van de winactie voor het Little Women pakket is vastgesteld door Emma.:

Winactie (afgelopen): Koning van Katoren – Jan Terlouw

Vandaag start de editie van Geef een boek Cadeau 2020. Voor slechts twee euro is bij vele boekhandels het boek Koning van Katoren van Jan Terlouw te koop. Een prachtig boek waar mijn kinderen, toen ze jonger waren, veel plezier mee beleefd hebben. Meer over Geef een boek cadeau vind je in de link onder aan dit bericht. Ik mag dit boek hier drie keer verloten op mijn blog.