Bobbie en Emma op een notitieboek van Studenten drukwerk

In de september feestmaand mocht ik van Studenten drukwerk een van hun notitieboeken verloten. De winnaar heeft me ondertussen laten weten dat het gelukt is en dat ze er heel erg blij mee is. Iets wat ik me heel goed voor kan stellen gezien mijn eerdere ervaringen met het bestellen van notitieboeken bij Studentendrukwerk. De notitie boeken zijn hardcover, vrij dik en de gekozen afbeelding staat er prachtig op.

Winactie: Het kerstvarken – J.K. Rowling

Degene die dit boek wint zal even op zijn / haar prijs moeten wachten omdat het boek pas in het najaar zal verschijnen bij Uitgeverij De Harmonie. Het gaat om Het Kerstvarken van J.K. Rowling, echt de moeite om even te wachten toch.

Winactie: Censuur – Esther van den Ham

Van uitgeverij Droomvallei mag ik de thriller Censuur van Esther van den Ham verloten. Censuur is het los te lezen vervolg op Controle, Contact en Confrontatie. Zelf heb ik er ook nog wat bij gedaan.

Nog eens 13 uitslagen van de september feestmaand 2021

Vandaag hebben Bobbie en Emma lootjes getrokken en de winnaars van de volgende 13 winacties zijn bekend.

Winactie: ebook – Sahana – Ruby Coene

Maak kans op het ebook Sahana dat ik namens Dutch Venture Publishing mag verloten .

Winactie: Maak kans op een ebook naar keuze van Sandra Berg

Van uitgeverij Cupido mag ik twee keer een ebook naar keuze van Sandra Berg verloten. Hier kun je alvast een kijkje nemen naar de boeken die zij heeft geschreven.

Winactie: Drie keer kans op het boek The Darkest Star

Van uitgever Z&K mag ik drie keer het boek The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout verloten. De uitgever stuurde de boeken mooi verpakt en met wat goodies erbij naar mij op. Ik heb er ook nog wat bij gedaan en drie vrolijke cadeau tasjes bij gemaakt. Er staat dus nu drie tasjes klaar voor de gelukkige winnaars. Voorkeur opgeven mag.

Winactie: Maak kans op het boek Met de wind mee

Voor de feestmaand mag ik van uitgeverij Lemniscaat het prentenboek Met de wind mee van Mireille Geus en The Tjong King verloten, met bijpassende poster en ansichtkaart. Zelf heb ik er ook wat bij gedaan.

Winactie: ebook – Vluchtweg – Jet van Vuuren

Vandaag maak je kans op het ebook Vluchtweg van Jet van Vuuren dat ik namens uitgeverij Ambo Anthos mag verloten.

Winactie: Nila en het antwoord op echt alles – Sam Copeland

Namens uitgeverij Gottmer mag ik het jeugdboek Nila en het antwoord op echt alles verloten. Ook deze keer heb ik er zelf nog iets bij gedaan.

Winactie: Maak kans op een ebook naar keuze van Saskia Schouten

Van uitgeverij Cupido mag ik twee keer een ebook naar keuze van Saskia Schouten verloten. Hier kun je alvast een kijkje nemen naar de boeken die zij heeft geschreven.

Winactie: De zeven zussen – Lucinda Riley

Van uitgeverij Xander mag ik het eerste deel van De zeven zussen in een mooie hardcover uitvoering verloten. Zelf heb ik er nog het een en ander bijgedaan en er een feestelijke verpakking bij gemaakt. .