Winactie: Bullseye – Vera Stupenea

Goedemorgen, van auteur Vera Stupenea mag ik haar boek Bullseye verloten. Zelf heb ik er nog een door mij gemaakte boekenlegger bij gedaan. In april verschijnt Bullseye, maar je kunt het boek hier al winnen.

Winactie: Minnaar – Ilse Ruijters

Goedemorgen, er staat vandaag weer een leuke winactie op mijn blog. Van uitgeverij Ambo Anthos mag ik een exemplaar verloten van de thriller Minnaar van auteur Ilse Ruijters. Zelf heb ik er nog een door mij gemaakte / versierde boekenlegger en notitieboekje met vlinders erbij gedaan.

Interview Sarah Morgenthaler

Een tijdje terug las ik de grappige feelgood roman Droomvakantie van Sarah Morgenthaler, het tweede deel Droomman verschijnt in maart en ga ik ook lezen en recenseren . Ik mocht Sarah Morgenthaler wat vragen stellen over het boek voor mijn blog.

Winactie: Klaverblad – Floris Kleijne

Vandaag weer een leuke winactie, je kunt het boek Klaverblad van Floris Kleijne winnen. Een thriller die ik met plezier gelezen heb.
,

Boekpresentatie: Minnaar – Ilse Ruijters

Vandaag presenteerde Ilse Ruijters haar vijfde boek, de thriller Minnaar online bij the Read Shop Almere-Haven in samenwerking met Ambo Anthos uitgevers die haar boek uitgeven. Het is echt een gemis dat in deze tijd de boekpresentaties bij boekhandels / uitgevers niet door kunnen gaan. Niet alleen omdat het ontzettend gezellig is maar ook omdat auteurs zo veel minder mogelijkheden hebben om hun boek onder de aandacht van lezers te brengen. Dit kwam ook ter sprake tijdens de boekpresentatie. Gelukkig bestaat er zoiets als Zoom (en natuurlijk andere mogelijkheden) om toch met elkaar in gesprek te gaan. Dat het soms even wat uitproberen is met instellingen, maakt dat er niet minder leuk op.

Winactie uitslag: Bloed – Kim ten Tusscher

De winnaar van het boek Bloed van Kim ten Tusscher is gekozen door Bobbie.

Winactie (afgelopen): Bloed – Kim ten Tusscher

Vandaag mag ik van auteur Kim ten Tusscher een exemplaar verloten van Bloed, deel 1 van de vertellingen van de ondergang. Hoewel de serie verder gaat na de Lilith trilogie is de serie als losstaande serie geschreven en hoef je de eerdere boeken niet gelezen te hebben wanneer je in Bloed begint. Het is een prachtige serie met vele verhalen die met elkaar verweven zijn en personages die goed uit gewerkt zijn en die (zowel op positieve als negatieve manier) indruk weten te maken. Magie, persoonlijke verhalen en machtsstrijd in en tussen diverse koninkrijken zijn maar een topje van de ijsberg van wat je in deze serie aantreft. Ik ben heel enthousiast en vind het dan ook heel leuk dat ik het eerste deel van de vertellingen van de ondergang mag verloten

Uitslag winactie Kleurtechnieken workshop – Julia Woning

De winnaar van het Kleurtechnieken workshop boek van Julia Woning (plus extra's) is door Emma gekozen.

Winactie (afgelopen): Kleurtechnieken workshop – Julia Woning

Omdat het succesvolle Kleurtechnieken workshop boek van Julia Woning alweer de vierde druk heeft mag ik van uitgeverij BBNC dit mooie boek verloten. Mijn (enthousiaste) bespreking van het boek kun je vinden via de link onderaan dit blog. Zelf heb ik er nog wat bijgedaan, alle bewerkt / versierd met de stempels van Julia Woning.

Uitslag winactie: Berlijnse nachten – Gilbert Keyzer

De winnaar van de roman Berlijnse nachten is door Bobbie gekozen.

Uitslag winactie: Het visje dat verliefd was op de hemel

De winnaar van het boek Het visje dat verliefd was op de hemel van Mies Strelitski & Arnold de Hartog is door Emma gekozen.
Logo Connie website