,

Presentatie nieuwe boeken Uitgeverij de Harmonie

Voor de vijfde opeenvolgende keer werden de nieuwe boeken van Uitgeverij De Harmonie gepresenteerd met een unieke voorstelling in theater De kleine Komedie in Amsterdam. Het was voor de tweede keer dat Jeroen en ik hierbij aanwezig waren en aangezien het vorig jaar erg leuk was hadden we op 8 januari echt zin om weer te gaan.
,

3D Dieren

Al eerder heb ik een aantal besprekingen en video's gedeeld van 3D dieren die je zelf kunt maken. Ook in de Kerstvakantie is Jeroen aan de slag gegaan met een tweetal dieren. Een hert en een vos. Van het hert heeft hij ook weer een video gemaakt die je hier kunt bekijken.

Nieuwsflits januari 2018

In deze eerste nieuwsflits van 2018 wil ik iedereen een gelukkig en gezond 2018 wensen met heel veel mooie boeken. Ons “team“ is vorig jaar in september uitgebreid met Emma, onze notaris pub in opleiding. Emma is onder tussen gegroeid als kool en is vrolijk, aanhankelijk en heel ondernemend. Ze heeft voor het eerst het vuurwerk meegemaakt en het ging uitstekend. Een keertje blaffen naar het vuurwerk, maar ze vond het prachtig dat ze zo lang nog lekker mocht rondhuppelen in huis. Bobbie gaf geen krimp bij het vuurwerk - die is het ondertussen wel gewend. Bobbie vindt het meestal erg gezellig dat Emma er is maar soms wil ze even geen drukke springerige pup om zich heen. De grote ren die we gekocht hebben is daarvoor een prima oplossing.

Uitslag winactie boekenpakket

Zo vlak voor de Kerst heeft Bobbie de laatste winactie van 2017 afgerond en de winnaars getrokken van het 3-delige boekenpakket. 

Beste wensen voor 2018

De beste wensen voor 2018

Uitslag winactie Colour your Life

De uitslag van de winactie Colour your Life is bekend en te lezen in dit blog.

Uitslag feestelijke winactie

De uitslag van de 2 winnaars van mijn feestelijke winactie zijn bekend.

Winactie Boekenpakket (afgelopen)

Als laatste winactie van dit jaar mag ik van ECI twee prachtige boeken pakketten weg geven. Met 3 totaal verschillende boeken die met elkaar gemeen hebben dat echt aanraders zijn.

Winactie: Colour your life - Masja van den Berg

Van uitgeverij Pepper Books mag ik twee mensen blij maken met het mooie Colour your life van Masja van den Berg. Het is een hardcover kleurdagboek met inspirerende vragen aan je zelf. En met een prachtige cover waarvan ik helemaal vrolijk wordt door er alleen maar naar te kijken.

Feestelijke winactie (afgelopen)

Doe je mee met deze feestelijke winactie? Een beetje vroeg misschien maar zo weet ik wel zeker dat de winnaars hun pakketje op tijd voor de feestdagen binnen hebben. Ik verloot twee kerstpakketjes en als je voorkeur hebt kun je dat natuurlijk aangeven. Er is volop geknutseld voor deze winactie. Mijn creatieve schoonvader heeft doosjes gemaakt voor waxine lichtjes, ik vond op een creatieve Facebookpagina iemand die kerstzakjes maakte voor het goede doel en ik ben aan de slag gegaan met doosjes lucifers. En uitgeverij BBCN en Dutch Venture Publishing hebben ook een leuke prijs ter beschikking gesteld.

Uitslag winactie 3D dierenboeken

Afgelopen weken heb ik regelmatig iets getoond van de prachtige 3D bouwpakketten die je zelf kunt maken. En van Karakter Uitgevers mocht ik 3 pakketten met daarin 2 boeken om zelf 3D dieren te maken verloten. Hier is de uitslag...

Helaas geen Koffietijd voor Connie's Boekenblog

Een tijdje terug plaatste ik enthousiast een bericht over de opnames voor Koffietijd waarin ik over drie boeken wat mocht vertellen. Het was een bijzondere dag en erg leuk om te doen en natuurlijk zag ik uit naar om het resultaat van de opnames te zien. Helaas komt daar niets meer van, vandaag ontving ik dit bericht: