Winactie (afgelopen) / Neem een kijkje bij Butterdragon PublishingWinactie

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220816_0001

Er staat weer een mooie winactie op mijn blog, maar let op deze keer is die net wat anders dan jullie gewend zijn. Je moet naar de link van Butterdragon Publishing gaan en onder dit bericht (of onder het bericht op mijn Facebook pagina) laten weten welk boek van deze uitgeverij jij zou willen lezen en waarom. Uit alle reacties zoekt de uitgever de leukste uit als winnaar.

Mijn kennismaking met Butterdragon Publishing
Vorig jaar kochten wij het mooie huis waar we nu wonen. Om nog wat praktische zaken af te spreken gingen we langs bij de vorige bewoners. Hun huis hadden ze voor de verkoop erg kaal en leeg gemaakt, maar nu was het huis weer in zijn oude glorie hersteld.
Zodra we binnen waren vielen ons twee dingen direct op: er waren overal boeken en draken. Precies waar wij ook erg van gecharmeerd zijn.
Hier hield het niet op met overeenkomsten, één van de bewoners heeft hetzelfde beroep als Jeroen en de ander had vroeger een Boekenblog en is nu uitgeefster van Engelstalige boeken.
Ondertussen hebben we al een aantal keren contact gehad en merkte ik hoeveel passie en energie er in deze uitgeverij gestoken wordt. Hier is een echte liefhebber aan het werk.

Over de boeken weet ik nog niet zo veel en kan daar nog geen mening over geven. Op het moment lees ik in het eerste deel van Embers Duology van Victoria Larque, en de start is veel belovend.

Omdat er veel mensen zijn die graag Engelse boeken lezen, maar vooral omdat ik deze nog jonge uitgeverij een warm hart toedraag breng ik Butterdragon Publishing onder jullie aandacht. Het is aan jullie zelf om een mening te vormen en om te beoordelen of er titels zijn die jullie aanspreken.

Op het moment zijn de boeken online te koop, maar alleen nog niet in de boekhandel zelf te verkrijgen. Maar daar wordt hard aan gewerkt.

In oktober staat Butterdragon Publishing voor het eerst op een festival, namelijk op 15 & 16 oktober op het FantasyFest in de Broodfabriek in Rijswijk.

Butterdragon Publishing

 

 

Wat kun je winnen

Een mooie 3D boekenlegger, en vier thrillers die slechts 1 keer gelezen zijn en er als nieuw uit zien.

 • Vrouwen zonder genade – Camilla Läckberg
 • De angst – C. L. Taylor
 • Vuurland – Pascal Engman
 • De jachtpartij- Lucy Foley

Om kans te maken op dit pakket moet je een kijkje nemen op de site van Butterdragon Publishing. En daarna een bericht achterlaten onder dit bericht waarin je laat weten welk boek (of boeken) van Butterdragon Publishing jij zou willen lezen en waarom.

Of je kunt deze toelichting plaatsen onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog

Uit de leukste reactie kiest de uitgever een winnaar. .

Tot en met 24 augustus 2022 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

49 antwoorden
 1. antonia
  antonia zegt:

  nog maals was vergeten de vraag te beantwoorden

  The witch of the woods van auteur Boris Bacic zou ik wel willen

  Graag waag ik een kansje op dit mooie pakket, om het na het te hebben gelezen door te geven.

  Beantwoorden
 2. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Het kinderboek The witch of the woods en de romans Bought & Sold en Winter Escape en het spannende boekThe Condemded Oak tree zouden hoog op mijn te lezen lijstje komen te staan

  Beantwoorden
 3. Niels
  Niels zegt:

  Ik doe gewoon graag mee voor mijn vriendin! Het lijken mij superleuke boeken die mijn vriendin even haar gedachten kunnen laten verzetten na al het werk in het onderwijs 🙂

  Beantwoorden
 4. Wemmie Wolf
  Wemmie Wolf zegt:

  Hoi,

  Mooie actie, heel graag zou ik Letters to you van Annelie Jannsen wil winnen voor mijn dochter Jarna. Ook behept met het leesvirus en dan het liefst in het Engels.

  Vriendelijke groet, Wemmie Wolf

  Beantwoorden
 5. Jeannine Mertens
  Jeannine Mertens zegt:

  Zo’n mooi pakket 😍 Ik heb een kijkje genomen op de Butterdragon website, wat een leuke naam trouwens, ben benieuwd naar het verhaal erachter. Winter Escape lijkt me een heel fijn boek, want ik heb het helemaal gehad met die hitte en ben klaar voor een leuk winters verhaal! Op naar Kerstmis ☃️🎄

  Beantwoorden
 6. Peter Slachmuylders
  Peter Slachmuylders zegt:

  De jachtpartij van Lucy Foley. Waanzinnig! Een klassiek moordmysterie dat zeer spannend is. Grandioos. Een benauwend, verslavend goed boek.

  Beantwoorden
 7. Sofie De Smedt
  Sofie De Smedt zegt:

  Wat een leuk pakket!

  The Condamned Oak Tree spreekt me heel erg aan: de cover is prachtig en ik ben heel nieuwsgierig naar de reden waarom Maureen haar man heeft begraven 🙂 De book trailer is ook super onheilspellend, dit lijkt me het perfecte spooky boek voor de herfst die eraan komt! Het boek heeft een rating van 4,33 op GoodReads, veelbelovend dus!

  Beantwoorden
 8. Pascale
  Pascale zegt:

  Black ice, lijkt me een goed boek maar er stonden nog veel meer goede boeken tussen. Was moeilijk kiezen. Het te winnen pakket vind ik ook helemaal super!!!

  Beantwoorden
 9. Will
  Will zegt:

  Ik heb op Butterdragon Publishing gekeken en zou graag Love on Mistletoe Avenue ( Liefde op Maretaklaan) willen lezen , omdat ik dol ben op dichtenbundels.

  Beantwoorden
 10. Daniëlle Zijlstra
  Daniëlle Zijlstra zegt:

  Ik zou The Witch of the Woods willen lezen.

  Waarom? Boeken met heksen erin zijn tijdloos, hebben iets magisch en je weet nooit welke kant een heksenverhaal zich ontwikkelt. Van ronduit gemeen tot vriendelijk en behulpzaam het kan alle kanten op met een heks in het verhaal. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit verhaal.

  Beantwoorden
 11. Marian B
  Marian B zegt:

  Een mooi pakket. Ik doe graag mee. The Condemned Oak Tree lijkt me een mooi en bijzonder boek. Het maakt me nieuwsgierig naar de geheimen die Maureen met zich mee draagt.

  Beantwoorden
 12. Boektuin
  Boektuin zegt:

  Wat een leuke actie! Jullie kennismaking is zo toevallig en bijzonder, leuk om te lezen. Ik kende deze uitgever nog niet en vond het leuk om te bekijken wat ze zoal uitgeven, een bijzonder repertoire. Ik zou vooral benieuwd zijn naar Till undeath do us part, embers duology en black ice.

  Succes met de winactie Connie!
  Mvg,
  Jasmijn, boektuin

  Beantwoorden
 13. Monica
  Monica zegt:

  Black Ice van Annelie Janssen trekt mijn aandacht. Dan kan je toch zien dat een mooie cover veel doet. En als ik dan ook de promo tekst lees, dan is het niet een boek voor mij alleen, maar zeker ook voor mijn dochter.

  Fijn dat deze uitgeverij Engelse boeken uitgeeft; je merkt inderdaad dat de jeugd van vandaag meer op het Engelse boek gericht is. Ik wens ze alle succes toe.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.