Nieuwsflits augustus 2022Nieuws

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220807_0005

Het is alweer een flinke tijd geleden dat er een nieuwsflits verscheen en nu ik de feestmaand in september dit jaar wat anders wil doen en voor het eerst in tijden weer naar Castlefest ben geweest leek me dit een prima moment om jullie weer wat bij te praten.

September feestmaand

De afgelopen maanden zijn intens geweest met zowel mooie dingen, (we zijn verhuisd, onze zoon vond in deze lastige tijd een huis ) als verdrietige. Mijn schoonvader, die vele lezers die mijn blog volgen kennen van de mooie creatieve spullen die hij maakte voor winacties, overleed plotseling en liet een groot gat achter.
Daarnaast werden we hier getroffen door corona en voor mij bekende dat naast een soort van flinke griep dat ik nog heel lang moe was en moeite had met concentreren. Lezen lukte dan ook voor geen meter.
Nu begin ik alles weer meer op te pakken, en loop dan ook flink achter met recenseren. Gelukkig waren de uitgevers en auteurs aan wie ik dit liet weten heel begripvol.

Logo Connie website

In september bestaat mijn blog alweer 9 jaar maar mij ontbreekt de puf en energie om er een groot spektakel van te maken zoals jullie van mij gewend zijn. Daarnaast kost dat heel tijd en energie die ik nu liever in lezen en recenseren stop.
Betekent dat dat er helemaal niets gebeurd?
Nee hoor, dat zou ik zelf helemaal niet leuk vinden. Er komen een aantal winacties met (recensie) boeken en cadeautjes en creatieve knutsels die ik al eerder gemaakt of gekocht had.
Hou mijn blog dus in september in de gaten want ik ben zelf erg tevreden over de winacties.
Deze keer ga ik niet per keer de winnaars bekend maken maar komt er. wanneer alle winacties afgelopen zijn, een pagina met alle winnaars. Uiteraard trekken onze notaris honden Emma en Bobbie de lootjes.

Castlefest Augustus 2022

Voor het eerst in drie jaar waren Jeroen en ik weer op Castlefest en het was weer genieten. Gelukkig hadden wij voor zondag nog op tijd een parkeerkaart gekocht want verderop parkeren en met de bus naar Castlefest gebracht worden bleek een ramp te zijn hoorde we van onze zoon die dat gedaan had op zaterdag.
Deze keer was ik in een compleet nieuwe outfit die een vriendin voor me gemaakt heeft. Gelukkig een luchtige outfit want het was een heerlijke warme dag.

We hebben naar wat muziek geluisterd, vele kramen bekeken, uitgerust tussendoor en onder tussen naar de vele schitterende kostuums gekeken, vrienden ontmoet. En natuurlijk zijn we langs geweest bij de boeken stands en hebben we boeken bekeken, en met auteurs gesproken. Er lag weer ontzettend veel aan mooie boeken die naar me riepen, maar omdat ik al achter loop met boeken heb ik me in weten te houden. Met slechts één boek kwam ik thuis.

Een heerlijke dag die om vloog, en de kleine ergernis van de lange rijen bij de stands voor eten en drinken en de munten namen we dan maar op de koop toe.

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220807_0015

Boeken
Op Castlefest kocht ik het nieuwe boek De prijs van Water van Kelly van Der Laan (ik heb al haar boeken gelezen en in de boekenkast staan dus deze moest mee naar huis).
Er verschijnt eerdaags een recensie van het boek De familie Aubrey van Rebecca West dat ik al een tijdje gelezen heb maar nog niet aan de recensie toegekomen ben.
Op het moment lees ik een Engels boek, Demon Rising van Victoria Laroque. Het was even wennen om weer in het Engels te lezen maar al snel voelde het weer vertrouwd en het boek leest prettig dus dat scheelt ook.
Daarnaast heb ik nog een aantal mooie boeken liggen waarvan ik er naar uitziet om ze te gaan lezen. Heel verschillend in genres, thriller, roman, puzzelboek, fantasy.

Ik hou jullie via mijn blog en Facebook pagina op de hoogte.

539x840

Kelly van der Laan – De prijs van water

781x1200

Rebecca West – De familie Aubrey

550x823

Victoria Larque – Demon rising

4 antwoorden
 1. Elly
  Elly zegt:

  Hallo Connie,
  Wat zag je er mooi uit zeg….prachtig gewaad!! Ook fijn dat het weer zo mooi was, dan is de sfeer goed.
  Jammer, dat je zoveel nasleep van de corona hebt. Gelukkig op de goede weg. Beterschap verder.
  Ook alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Groeten van Elly

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.