Winactie jeugdboek: Het verloren land – Chris ColferWinactie

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220321_0216

Bij Fontaine uitgevers is onlangs het jeugdboek Het verborgen land van Chris Colfer verschenen. Het is een hardcover boek met illustraties en is het eerste deel van een zesdelige serie. Ik ben net begonnen in het boek en mijn recensie zal eerdaags op mijn blog staan.

Van Fontaine uitgevers mag ik een exemplaar van dit boek verloten, zelf heb ik er nog een boekenlegger en stikkers bijgedaan.

Chris Colfer
Chris Colfer, bekend van zijn rol als Kurt Hummel in Glee, schreef dit spannende en geestige sprookjesavontuur. Chris Colfer heeft wereldwijd al 8,5 miljoen van zijn boeken verkocht. Voor de serie Land of Stories werd hij in 2015 genomineerd in de categorie best author voor de Shorty Awards.

Tekst achterflap
Als de tweeling Alexandra en Koen een oud sprookjesboek krijgt, verandert hun hele leven in een klap. Ze vallen door het boek en belanden in een bizarre sprookjeswereld. Zo struikelen ze het koninkrijk van Roodkapje binnen en komen ze oog in oog te staan met een roedel wolven.
Om uit deze parallelle wereld te ontsnappen moeten ze voorwerpen verzamelen. En dat zijn niet de makkelijkste: het haar van Rapunzel, het glazen muiltje van Assepoester en nog veel meer. Samen gaan ze op een bloedstollende zoektocht door koninkrijken en donkere bossen.

Jammer genoeg zijn ze niet de enige met deze missie. In de verte komt een zwarte schim dichterbij, een flits in een spiegel. De boze Stiefmoeder van Sneeuwwitje is onderweg…

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 31 maart 2022 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

57 antwoorden
 1. Imina Ali
  Imina Ali zegt:

  Mijn zoontjes zijn gek op het sprookjespark in Enkhuizen en zouden dagen in het sprookjesbos van de Efteling door kunnen brengen. Dit boek klinkt dus ook als een verhaal verhaal om je fantasiewereld daarna nog groter te maken en heel graag zou ik dus mijn zoontje voor willen lezen uit dit boek.

  Beantwoorden
 2. Marieke
  Marieke zegt:

  Wat een toeval! Gisteren stonden we in de boekenwinkel en had mijn dochter dit boek in haar handen! Ze wilde het graag hebben en is er nu voor aan het sparen. Hoe leuk zou het zijn als ze het gewoon wint!!

  Beantwoorden
 3. Will
  Will zegt:

  Wat een geweldig leuk boek en spannend !! Doet mij denken aan een film in de bios.
  Daar werden ook vier mensen in een boek gezogen en kwamen ook in zo’n bizarre wereld terecht met allemaal avonturen.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

  Beantwoorden
 4. Linda Smeets
  Linda Smeets zegt:

  Wat een ontzettend mooi boek!
  Ik zou hier ontzettend graag onze leesgierige dochter mee willen verrassen. Ben ervan overtuigd dat ze hier enorm blij mee zou zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.