Winactie (afgelopen) Historische verhalen: Korte verhalen uit de Vroegmoderne. TijdWinactie

9789083117713

Van uitgeverij Historische Verhalen mag ik het boek Korte verhalen uit de Vroegmoderne tijd verloten. Het zijn 17 verhalen, door diverse auteurs, waarin feiten en fictie gecombineerd worden tot boeiende en leuke verhalen. Na ieder verhaal word op vlotte wijze achtergrond informatie gegeven over de feiten waarop het verhaal gebaseerd is.

Mijn recensie van de verhalenbundel kun je hier vinden…

Tekst achterflap
In de Vroegmoderne Tijd, ruwweg tussen de vijftiende en het begin van de negentiende eeuw, werd de oude wereld op zijn kop gezet.
Wetenschappers verlichten het denken, kunstenaars brachten de cultuur tot nieuwe bloei en rebelse geestelijke hervormden het geloof. Maar dat ging niet zomaar: revoluties, opstanden, en oorlogen waren aan de orde van de dag.

Tegen deze achtergrond schrijven Hay van Den Munckhof, Debbie Willems, Sandrine van der Velde, Marloes Jongewaard, en Victor Lemstra vertellingen die de lezer meenemen op reis door een rijke periode uit onze geschiedenis: van Mozart tot Catharina de Grote en van Galileo tot Casanova.

Je kunt meedoen voor dit boek prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 februari 2022 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar, daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

58 antwoorden
 1. Nicole
  Nicole zegt:

  Ik waag graag mijn kans
  Science fiction is niets voor mij, maar een goed historisch boek of verhalen, die vallen heel hard in de smaak hier

  Beantwoorden
 2. Stefan
  Stefan zegt:

  Als aankomend docent Nederlands heb ik al veel plezier beleeft aan het lezen en de vroegmoderne tijd staan gepland voor aankomende lesperiode.

  Met dit boek zou ik al een kleine voorsprong hebben op het te maken portfolio of de presentatie. Daarnaast kan ik het delen met mijn leerlingen dus twee keer plezier!

  Beantwoorden
 3. Dit
  Dit zegt:

  Tof. Even ontsnappen uit de covid wereld. Mijn werk op t moment als doktersassistente is druk en hectisch. Zou heerlijk zijn om even te ontspannen is zo een mooi boek.

  Beantwoorden
 4. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Een boek met korte verhalen door verschillende auteurs geschreven vind ik in zijn algemeen fijn lezen. En dit exemplaar met historische verhalen lijkt me heel erg boeiend.

  Beantwoorden
 5. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Dat klinkt ontzettend leuk! Hou van geschiedenis en natuurlijk ontzettend van lezen. Ik maak heel graag kans op een exemplaar dat beide interesses combineerd 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.