Winactie (afgelopen): Dagboek voor Blijdschap – Elma van VlietWinactie

9789083172330

Een paar dagen geleden verscheen op mijn blog mijn bespreking van Elma vertel eens, een van de nieuwe boeken van Elma van Vliet.

Naast Elma vertel eens zijn er vier dagboeken verschenen namelijk, Dagboek voor Zelfliefde/Groei/Dankbaarheid/Blijdschap.
Het Dagboek voor blijdschap mag ik hier verloten op mijn blog

Meer informatie over Dagboek voor Blijdschap.

 • 192 pagina’s
 • Vier thema’s per dagboek met quotes, tips en gerichte vragen
 • Mooie, gebonden luxe uitgave met linnenlook cover, leeslint en goudfolie

De nieuwe dagboeken van Elma van Vliet zijn een verlengstuk van het boek Elma, vertel eens. Wil je je zelfliefde een boost geven, maar weet je niet hoe? Jezelf verder ontwik- kelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De vier mooi vormgegeven guided journals nodigen uit om zelf met het thema zelfliefde, groei, dankbaarheid of blijdschap aan de slag te gaan. Elma weet als geen ander hoe ze met quotes, tips en gerichte vragen mensen bij de hand te nemen in hun persoonlijke zoektocht naar verbinding. Van jezelf op één zetten tot omgaan met verandering en van de tijd nemen om te ontdekken wat jou gelukkig maakt tot geloven dat het leven goed is. De dagboeken sluiten aan bij Elma’s missie om wereldwijd harten te verbinden, aangezien Elma ervan is overtuigd dat verbinding met anderen, begint met verbinding met jezelf.

Bespreking van Elma vertel eens

Over Elma van Vliet
Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan vier miljoen men- sen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie voor meer informatie ook elmavanvliet.nl.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 30 oktober 2021 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het adres naar de uitgever en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het boek.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

51 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Dagboek voor blijdschap!!!
  Wat een mooie titel.
  Ik kan nu en na de donkere dagen van corona wel wat blijdschap gebruiken.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Sander
  Sander zegt:

  De vertel eens boeken zijn hier ook populair bij ons in huis en hebben er allemaal wel baat bij! Dit mooie boek willen we dus erg graag winnen! 🙂

  Hopen op een heel klein gelukje!

  Beantwoorden
 3. Wilma
  Wilma zegt:

  Zeker in de komende donkere tijd lijkt het me geweldig om toch de lichtpunten te zoeken. Positief te blijven. Ik denk dat dit dagboek mij daar bij kan helpen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.