Winactie: Het kerstvarken – J.K. RowlingWinactie

Degene die dit boek wint zal even op zijn / haar prijs moeten wachten omdat het boek pas in het najaar zal verschijnen bij Uitgeverij De Harmonie.
Het gaat om Het Kerstvarken van J.K. Rowling, echt de moeite om even te wachten toch.

9789463361361

Tekst achterflap

Een gloednieuw boek van ’s werelds bekendste kinderboekenschrijfster! Jack is dol op zijn speelgoedknuffel Ut Varken. UV is er altijd voor hem geweest, in goede en slechte tijden. Maar dit jaar is er op kerstavond iets vreselijks gebeurd: UV is zoek! Gelukkig is kerstavond dé tijd van het jaar voor wonderen, een avond waarop alles tot leven kan komen… zelfs speelgoed. Samen met zijn nieuwe knuffel het Kerstvarken (de irritante vervanger van UV) gaat Jack naar het Land van Verlies. Met de hulp van een pratende Lunchtrommel, een dapper Kompas en de gevleugelde Hoop gaat hij op pad om de beste vriend die hij ooit gehad heeft te redden van de verschrikkelijke, allesverslindende Grote Verliezer… Het Kerstvarken is geschreven door J.K. Rowling en geïllustreerd door Jim Field. Het werd vertaald door Harry Potter-vertaler Wiebe Buddingh’. Het is een hartverwarmend verhaal voor de koude dagen – voor jongere lezers of om voor te lezen – over hoe ver je wilt gaan om je knuffel terug te krijgen.

harmonie

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 oktober 2021 kun je reageren om kans te maken op dit boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar, daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

119 antwoorden
 1. Monica
  Monica zegt:

  Helemaal niet erg om op dit boek te moeten wachten. Lijkt mij zalig lezen als het er eindelijk zal zijn.
  Gefeliciteerd met de 8-jarige verjaardag. Op naar nog vele mooie jaren.

  Beantwoorden
 2. Judith de Winter
  Judith de Winter zegt:

  Leuk zo’n boek over de kerst. Van de sint heb ik al veel boeken thuis, maar bij de kerst is het aanbod thuis vrij beperkt en in de bieb is het meestal al uitgeleend. Tevens is het van een goede schrijver, dus ben erg benieuwd.

  Beantwoorden
 3. Joseph
  Joseph zegt:

  Wat leuk we houden van varkentjes en biggen. De kleinkinderen en ik. Samen lezen zorgt ervoor dat we zijn dikkemik. Met dit leuke verhaal dat ook nog eens past bij Kerst, herinneringen maken. Gaat erin als koek en zal extra lekker smaken. Maak graag kans op een exemplaar dus ja ik doe mee. Gefeliciteerd trouwens 8 jaar alweer hip hip hoorah!!!

  Beantwoorden
 4. Iris Bakker
  Iris Bakker zegt:

  Wauw, superleuk! Mijn zoon is echt gek op zijn knuffels en dat koester ik, heerlijk dat hij die geborgenheid kan vinden in zijn knuffeltjes. Dit boek zou hem echter wel helpen om om te gaan met spannende, nieuwe situaties waarbij je je knuffel niet meer mee kan nemen (als je 8 bent)

  Beantwoorden
 5. Suzanne Hin
  Suzanne Hin zegt:

  Mijn dochter die volgende week 12 wordt is de aller, aller grootste fan van J.K. Rowling en zij zou dan ook graag dit boek toevoegen aan haar collectie. Zou vast een mooi cadeau zijn voor de feestdagen.

  Beantwoorden
 6. Hennie
  Hennie zegt:

  Ik doe graag mee. Net weer speelgoed van de kleinkinderen opgeruimd, omdat ze er te groot voor worden. Dus er is weer ruimte voor nieuwe spullen 😂

  Beantwoorden
 7. Lutgarde Horions
  Lutgarde Horions zegt:

  Wat zou het leuk zijn dit boek temogen winnen. Kleinzoon Jack (5jaar) zal wel blij zijn. Dezelfde naam als het hoofdpersonage!

  Beantwoorden
 8. Gerrie
  Gerrie zegt:

  Deze zou ik echt heel graag willen winnen voor mijn neefjes. Ze vinden het altijd zo leuk als ik voorlees voor ze. Hopelijk kunnen ze ook zo in dit boek wegdromen!

  Beantwoorden
 9. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Deze kerstvrouw is een voorstander van lezen.
  Boeken geef ik graag cadeau.
  Boeken lezen doet mijn zoontje graag.
  Zeker weten dat ik met dit boek slaag.

  Beantwoorden
 10. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Prachtig!!! Ik maak graag kans op dit mooie boek voor mijn twee dochtertjes. Dol op varkentjes , dus weet zeker dat dit verhaal in de smaak zal vallen 😀

  Beantwoorden
 11. Marjan
  Marjan zegt:

  Wst gaaf voor mijn oudste kleinzoon. Ik wil hem graag hiermee verrassen. Hij is gek op boeken en Kerst, wordt een sensatie deze combinatie

  Beantwoorden
 12. Will
  Will zegt:

  Wat een ontzettend leuk jeugdboek en dat van J.K.Rowling.
  Ik wist niet dat ze kinderboeken schreef.
  Heel graag doe ik mee en volg op bloglovin

  Beantwoorden
 13. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn neefje, maar ben zelf ook benieuwd naar dit boek. Ik ken J.K. Rowling alleen van de Harry Potter boeken, lijkt me leuk om ook eens een ander genre van haar (voor) te lezen.

  Beantwoorden
 14. Christin@
  Christin@ zegt:

  🐷 Dat mooie boek is hier zeer welkom ,
  heerlijk toch , om op de komende koude dagen ,
  samen te kijken en te lezen ,
  en er daarna over te vertellen 🐷

  Beantwoorden
 15. Emma
  Emma zegt:

  Lijkt me een geweldig boek wat zich afspeelt in de sprookjesachtige sfeer van Kerst.
  Onze kleindochter van acht zal dit prachtig vinden om zelf te lezen, zij is n.l. dol op knuffels. En daarna gaat het boek naar de schoolbibliotheek, zodat meerdere kinderen de kans krijgen om dit boek te lezen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.