Winactie: Maak kans op het boek Met de wind meeWinactie

Voor de feestmaand mag ik van uitgeverij Lemniscaat het prentenboek Met de wind mee van Mireille Geus en The Tjong King verloten, met bijpassende poster.

Zelf heb ik er ook wat bij gedaan.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0015

Samenvatting

550x726Beertje kan niet slapen door de harde wind buiten zijn hol. Zijn moeder, zusjes en broer doen hun winterslaap, maar Beertje kruipt naar buiten. Hoe ziet het leven er daar uit? De wind pakt hem op en voert hem mee over de wereld. Beertje beleeft de meest wonderbaarlijke avonturen voor hij weer veilig in zijn bed belandt. Een prentenboek om bij weg te dromen.

logo-lemniscaat

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 8 oktober 2021 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

72 antwoorden
 1. Kristie
  Kristie zegt:

  Gefeliciteerd met het jubileum!! Ik doe graag mee aan de winactie! Ik lees graag voor aan mijn dochter! Zeker in de boekenweek die nu is, extra leuk om te winnen! 🙏🏻🙏🏻

  Beantwoorden
 2. Jacqueline Roose
  Jacqueline Roose zegt:

  Gefeliciteerd met je 8-jarig jubileum Conniesboekenblog! Wat een leuke feestelijke maand maak je ervan! Daar word iedereen blij van!
  Met de wind mee lijkt me een prachtig boek om voor te lezen! Met dit mooie boekenpakket, worden wij graag in het zonnetje gezet!

  Beantwoorden
 3. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Super leuk pakketje voor mijn kleine nichtje. Ik waag graag een kansje voor haar! Maar ben zelf ook wel benieuwd, lijkt me een leuk prentenboek.

  Beantwoorden
 4. Marian B
  Marian B zegt:

  Een mooi prentenboek vinden mijn dochter en ik erg leuk om samen te lezen voor het slapen gaan. Dit is volgens mij een heel mooi boek, hopelijk hebben we hem binnenkort in handen!

  Beantwoorden
 5. WIllem de Wal
  WIllem de Wal zegt:

  Mijn neefje en nichtje zijn momenteel met hun ouders op campertrip door Europa. Via instagram heb ik de mogelijkheid om ze te volgen, vandaag zag ik een filmpje van mijn kleine nichtje in een overdekte kabellift. Was best een beetje spannend voor haar, ik zag het aan die verwonderde oogjes. Net als beertje beleeft ze allerlei avonturen op deze reis. Dit boekje zal vast heel herkenbaar over komen.

  Beantwoorden
 6. Emma
  Emma zegt:

  Lijkt me een super leuk boek om mijn kleinkinderen voor te lezen en daarna in de schoolbieb te plaatsen, zodat meerdere kinderen hiervan kunnen genieten.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.