Winactie: De zeven zussen – Lucinda RileyWinactie

Van uitgeverij Xander mag ik het eerste deel van De zeven zussen in een mooie hardcover uitvoering verloten. Zelf heb ik er nog het een en ander bijgedaan en er een feestelijke verpakking bij gemaakt. .

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0012

Samenvatting

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

xander

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 6 oktober 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

92 antwoorden
 1. Cindel
  Cindel zegt:

  Ik ben ook erg benieuwd naar de boeken serie van de 7 zussen. In alle boeken groepen op facebook, hoor je bijna niets anders dan de 7 zussen voorbij komen! Ik doe graag mee met je win actie

  Beantwoorden
 2. sunny
  sunny zegt:

  Ha, ik dacht dat ik tot de weinigen behoorde die nog niets gelezen heeft over De Zeven Zussen, maar als ik zo de reacties hierboven lees zijn er meer die er nog aan moeten beginnen. Ik heb echt even een zetje nodig, lees ontzettend veel, maar om de een of andere reden moet ik voor deze serie echt even een drempel over ! Mooi pakketje trouwens, vooral die vlindertas, die vind ik mooi…. hou heel erg veel van vlinders !

  Beantwoorden
 3. Marian
  Marian zegt:

  Ik heb de boeken van de zeven zussen nog steeds niet gelezen. Dit is een mooie kans om er aan te beginnen. Ben toch wel benieuwd, dus ik doe mee!

  Beantwoorden
 4. Will
  Will zegt:

  Ik hoor zoveel over deze boeken, ben nu wel erg benieuwd geworden.
  Graag doe ik mee voor De zeven zussen.
  Je hebt er weer een prachtig pakketje van gemaakt Connie!
  Ik volg op bloglovin en waag natuurlijk weer een kansje.

  Beantwoorden
 5. Karolina ☺
  Karolina ☺ zegt:

  Normaliter ben ik niet zo van boeken die in serie verschijnen, maar wil.nu toch wel een uitzondering maken Connie 🙂
  Tegen zoveel positieve berichten kan ik geen weerstand bieden 😀
  Bij deze maak ik dolgraag kans op deze bestseller <3
  Groet, 😉
  Ka

  Beantwoorden
 6. Maria
  Maria zegt:

  Mijn schoonzus heeft me op het hart gedrukt dat ik deze serie echt MOET lezen… Ik maak vast plek op mijn nachtkastje, al verwacht ik niet dat ik het boek kan neerleggen.

  Beantwoorden
 7. Tineke
  Tineke zegt:

  Ik heb al zoveel mensen over deze serie gehoord. Allemaal positief. En toch…hoewel ik een echter boekenwurm ben, is er een drempel om aan deze serie te beginnen….Als het eerste boek hier op de deurmat valt, is die drempel alvast genomen.

  Beantwoorden
 8. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Mijn fysio vertelde me over de zeven zussen, nee die heb ik nog niet gelezen en ondertussen. Ben ik zo benieuwd naar deze boeken, dus het lijkt me heerlijk het zonnetje op te zoeken. En te genieten van het eerste deel, zodat ik me deze herfst niet verveel. Even weg en even zen, hoop dat ik straks de gelukkige ben.

  Beantwoorden
 9. Magda
  Magda zegt:

  Leuke actie. Heb recensies en leesfragment gelezen van de boeken “de zeven zussen”.
  Graag had ik dit boek gewonnen zo ben ik verplicht de andere delen ook te kopen. Ik waag mijn kans en loot heel graag mee 🍀🤞

  Beantwoorden
 10. Bets
  Bets zegt:

  Ik heb al zoveel mooie berichten en recensies gelezen over deze serie, dat dit mij reuze nieuwsgierig heeft gemaakt. Ik doe graag mee om kans te maken op deel 1en dit leuke pakket!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.