Winactie: Maak kans op twee kleurboeken van BBNC uitgeversWinactie

Van BBNC uitgevers mag ik twee mooie kleurboeken verloten. Zelf heb ik er kleurpotloden bijgedaan en een notitieboekje en pennenbakje die mijn schoonvader gemaakt heeft. En een feestelijke verpakking gemaakt om de boeken op te sturen.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0011

Beschrijving, Kleuren op nummer 4

Kleurfans kunnen hun hart ophalen aan dit nieuwe deel in de ‘Kleuren op nummer’-serie! Onthul de dertig indrukwekkende kunstwerken door eenvoudigweg de kleurcodering aan de zijkant van de pagina te volgen. Van de ‘Zonnebloemen’ van Van Gogh en Hokusai’s ‘Grote golf van Kanagawa’ tot Da Vinci’s ‘Mona Lisa’, de mooiste werken liggen te wachten om door jou te worden ontcijferd. Urenlang creatief kleurvertier voor jong en oud gegarandeerd!

Beschrijving, Symbolia

Waan je in een droomwereld – gevangen tussen nacht en dag – op een plek vol magische tekens, astrologische zinnebeelden en mythische symbolen. ‘Symbolia’ staat bol van bijzondere, bovennatuurlijke briljantjes. Zon, maan, sterren, mandala’s en oerfiguren uit de natuur spelen de hoofdrol in dit zinnenprikkelende, toverachtige kleurboek. Zodra je het boek openslaat, val je net als Alice in Wonderland midden in een verborgen sprookjeswereld. ‘Symbolia’ ligt te wachten op jouw creatieve invulling – voel je vrij om je eigen kleurenpalet te kiezen en de platen aan te vullen met zelfgemaakte tekeningen.

bbnc_logo_200

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 27 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

90 antwoorden
 1. Eline
  Eline zegt:

  Wat een prachtig pakket met een persoonlijke noot uit de familie, de eigen gemaakte pennenbak. Kleuren op nummer is een ontspannende hobby, ik kijk er naar uit om op de lange komende donkere avonden aan de slag te gaan met deze kleurboeken! Ik loot dolgraag mee

  Beantwoorden
 2. Melanie Clement
  Melanie Clement zegt:

  Wij (mijn dochter en ik) hebben in de zomer vakantie ontdekt hoe leuk (en ontspannend) het kan zijn om te kleuren. Graag komen wij in aanmerking voor deze leuke prijs!

  Beantwoorden
 3. Thomas Geurts
  Thomas Geurts zegt:

  Dat lijken me heerlijke boeken om sávonds mee aan de slag te gaan met mijn vrouw als de kinderen in bed liggen: muziekje op en samen kleuren!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.