Winactie: bundel historische verhalenWinactie

Maak kans op 1 van de drie Historische verhalen / verzamelbundel 3 die ik namens uitgeverij Historische verhalen mag verloten. Het zijn mooie fictieve verhalen gebaseerd op historische feiten.
Zelf heb ik er nog wat bij gedaan en drie leuke cadeautasjes bij gedaan.

Voorkeur opgeven mag.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0010

Een weesmeisje in het zeventiende-eeuwse Londen dat probeert te overleven, een beeldhouwer uit het oude Egypte die voor een onmogelijke opdracht staat, een visser uit Dordrecht die verzeild raakt in politieke conflicten van de Lage Landen, en twee priesters die de olifant van Karel de Grote moeten verzorgen. Dit is een kleine greep uit de personages die voorkomen in deze gevarieerde verhalenbundel. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook speelt elk verhaal zich af in een andere tijdsperiode. Van het Bijbelse Jericho uit de dertiende eeuw voor Christus, tot het moderne Cambodja van de jaren ’80. Alle vertellingen zijn gebaseerd op historische feiten en zijn zo geschreven dat ze daadwerkelijk gebeurd zouden kunnen zijn. De auteurs voegen een menselijk verhaal toe aan de harde feiten die in de geschiedenisboeken staan.

 

Mijn recensie kun je hier vinden.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 27 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

94 antwoorden
 1. Claudia Oosterveen
  Claudia Oosterveen zegt:

  Erg graag loot ik mee voor de bundel met historische verhalen. Lijkt me ook prachtig om voor te lezen (ik werk in het onderwijs). Mijn voorkeur gaat naar het middelste setje, omdat ik daar ook een heel mooie kaart met peace bij zie zitten!

  Beantwoorden
 2. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Begin oktober gaan we 2 weken op vakantie naar Corfu, alle tijd om rustig te lezen. Een goed boek is dus van harte welkom. Ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 3. Amelie
  Amelie zegt:

  Ik heb dit genre sinds een half jaar ontdekt en ben er helemaal weg van. Deze boeken zou ik mooi weer kunnen presenteren in m’n wekelijkse boekenclubje. Geweldige prijs Connie!

  Beantwoorden
 4. Jildou
  Jildou zegt:

  Graag doe ik mee met deze mooie actie, mijn voorkeur gaat uit naar het vrolijke cadeautasje met de mooie vogeltjes. Ik vind het fijn om
  s ‘ochtends gewekt te worden door vogels. Ook ben ik geïnteresseerd in geschiedenis, vandaar lijkt me het boekje historische verhalen ook erg boeiend. Ik ben ook benieuwd naar de inhoud van het andere boekje. Vandaar dat ik graag meedoe aan de prijsvraag.

  Beantwoorden
 5. Mirjam Hellingman
  Mirjam Hellingman zegt:

  Ik maak heel graag kans op kans op 1 van de drie cadeau tasjes met Historische verhalen / verzamelbundel 3 en wat extra’s. 💗🎁📕

  Beantwoorden
 6. Will
  Will zegt:

  Heel graag doe ik mee voor dit leuke pakket met het interessante boek.
  Het zoveelste mooie door jou samengestelde pakket waaraan ik graag mee doe en volg op bloglovin.
  groetjes, Will

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.