Winactie (afgelopen): Prentenboek – De verjaardag van de luiaard – Caren PeetersWinactie

Maak kans het prentenboek De verjaardag van de luiaard van Caren Peeters dat ik van uitgeverij De vier windstreken mag verloten .

Het is een hardcover boek voor kinderen in de leeftijd 4- 6 jaar.

luiaardSamenvatting

De luiaard is jarig! Alle dieren komen bij hem op bezoek om het te vieren. Maar wat is jarig zijn eigenlijk? En hoe verras je iemand die het liefste de hele dag slaapt?

vier-windstreken

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 24 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar, daarna neem ik geen verantwoording meer voor het boek .

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

65 antwoorden
 1. Jildou
  Jildou zegt:

  Wat is er niet leuker dan een verjaardagsfeestje, leuk in dierenstijl geschreven, de kinderen hier in het dorp zullen het mooi vinden wanneer ik hen uit dit boekje voorlees met mooi prenten. Wanneer een jong kind jarig is wordt ze graag hier uit voorgelezen.

  Beantwoorden
 2. Eline
  Eline zegt:

  Dit prentenboek staat al een poos op mijn verlanglijst.
  Prachtige vormgeving en de inhoud is erg aanspreekbaar voor
  een kind. Ik loot graag mee met deze leuke winactie!

  Beantwoorden
 3. Marian B
  Marian B zegt:

  Mijn dochter heeft een luiaard als lievelingsknuffel. We lezen elke avond voor het slapen gaan een boekje. Hopelijk lezen we binnenkort dit leuke boek. Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 4. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een fantastisch boekje zeg, mijn dochtertje is dol op luiaards. Heeft er ook een knuffel van die overal mee naartoe moet. Dus het lijkt me ontzettend leuk om samen te lezen over de verjaardag van de luiaard. Vast een feestje!!!

  Beantwoorden
 5. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Dit boek lijkt me naast dat het mooie illustraties heeft ook een leerzaam boek. Dat ze leren dat niet iedereen op een groot feest voor zijn/haar verjaardag zit te wachten. En iedereen zijn verjaardag mag vieren op de manier dat ze zelf willen.

  Beantwoorden
 6. Carolien
  Carolien zegt:

  Dat zou top zijn! Afgelopen week ben ik met mijn zoontje in dierenpark Amersfoort geweest. Daar is een luiaard. Mijn zoontje was er helemaal van onder de indruk. Wat zou het leuk zijn om iedere dag nog eens naar de luiaard te kunnen kijken in dit prachtige prentenboek!

  Beantwoorden
 7. Juf Irma
  Juf Irma zegt:

  Wow wat een leuk boek. Ik doe graag mee voor mijn groep. En als we het boek uit hebben gaat het boek naar de schoolbibliotheek waar alle kinderen kunnen genieten van het boek

  Beantwoorden
 8. Wilma
  Wilma zegt:

  Voorlezen aan onze kleinzoontjes doe ik vaak en graag. Meestal via Skype omdat ze in België wonen. Enorm genieten als ze fysiek bij oma op schoot luisteren en kijken naar het verhaal. Ik doe graag mee

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.