Winactie (afgelopen): Droomvallei – KinderboekenpakketWinactie

Maak kans op een feestelijk versierd pakket met daarin twee kinderboeken van uitgeverij Droomvallei en wat extra’s dat ik erbij heb gedaan om te verloten.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0006

Samenvatting, Dierenoptocht in Londen

Tijger, Puppy, Kitten en Lieveheersbeestje gaan op vakantie naar Londen. Helaas gaat het bij de grens al mis. Ze worden ze opgesloten in het kasteel van Dover. Lukt het hen om te ontsnappen? En waarom halen ze de krant? Prentenboek voor kleuters en onderbouwleerlingen door Esther van der Ham (auteur) en Ewald Stuer (illustrator) Hardcover.

Samenvatting, Zwart gaat op reis

Wat gebeurt er als Zwart uit verveling er eventjes tussenuit piept? Zal mevrouw Zebra dan nog hetzelfde zijn? En Zwarte Kraai? En wat gebeurt er eigenlijk met Wit? Want wat is Wit zonder Zwart? Een filosofisch boek voor kinderen onder de vier jaar! M. Tunç Atalay (Mersin, 1980) is een bekende Turkse kinderboekenschrijver. Hij combineerde z’n werk lange tijd met het lesgeven aan kleuters. Nu werkt hij voltijds aan het schrijven en ontwerpen van boeken. Andere in Turkije bekende titels van Tunç Atalay zijn o.a.: ‘De gekietelde appel’ (2015), ‘Slak zoekt zijn spoor’ (2015), ‘De avonturen van Milo’ (2017), ‘De Duizendpoot’ (2017) en de ‘De nukkige cactus’ (2019). ‘Zwart gaat op reis’ is het eerste boek van Tunç Atalay dat in het Nederlands is vertaald.

droomvallei

Je kunt meedoen voor het pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 19 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

69 antwoorden
 1. Eva
  Eva zegt:

  Boeken daar houden we hier van! We lezen dagelijks 2-3 boekjes voor. Ons zoontje is vandaag (17.9) precied 6 jaar oud en is nu ook bezig met zelfstandig lezen. Hij kreeg voor zijn verjaardag het boek “alfabet” zodat zij woordenschat groter wordt.

  Beantwoorden
 2. Sylvia van der meulen
  Sylvia van der meulen zegt:

  Zelf groot liefhebber van lezen en ik zou dit ook graag aan mijn dochter mee willen geven dus dit pakket winnen zou ik erg leuk vinden! En mijn dochter ook natuurlijk

  Beantwoorden
 3. Marianne
  Marianne zegt:

  Wat een heerlijk pakket heb je weer samengesteld. Daar kunnen heel wat kinderen mee blij gemaakt worden! En dat doe ik het liefst: kinderen blij maken met een leuk boek. Daarom doe ik ook graag mee met deze actie.

  Beantwoorden
 4. Maryse hocks
  Maryse hocks zegt:

  Wat een leuke winactie. Ik las vroeger ook heel veel. Mijn zoontje is nu erg jong om te lezen daarom lezen wij hem graag voor. Hij vind heel veel leuk het liefst over dieren.

  Beantwoorden
 5. sunny
  sunny zegt:

  Wat een gave verloting deze keer. We hebben 5 kleinkindjes tussen de 4 en 6 jaar en ze vinden het allemaal heerlijk om in een boekje te duiken, en – nog liever -voorgelezen te worden door oma. Ik hoop zo mijn liefde voor lezen over te brengen op de kleintjes, en dat lukt al best goed !!

  Beantwoorden
 6. Wil
  Wil zegt:

  Onze kleindochters logeren een paar weken bij ons door omstandigheden en wat zou het fijn zijn om extra boekjes te winnen om voor te lezen of zelf te lezen.
  We loten graag mee.

  Beantwoorden
 7. Emma
  Emma zegt:

  Lijken me heerlijke boeken voor mijn kleinkinderen om te lezen, allemaal onderbouw leerlingen en als ze ze uit hebben gaan ze naar de schoolbieb, zodat meerdere kinderen hier van kunnen genieten.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.