Winactie (afgelopen): Een onbreekbare band – Patty van DelftWinactie

Ook vandaag staat er een mooie winactie op mijn blog, van auteur Patty van Delft  mag ik haar boek Een onbreekbare band verloten samen met een aantal leuke goodies. Het een stand alone boek in de succesvolle Drägan Duma serie. Ik heb er het een en ander bijgedaan waaronder een door mij versierd notitieboek in de sfeer van de serie.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0004

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0005

Samenvatting boek

Uit de as van onze vernietigde levens zullen wij herrijzen, sterker dan ooit tevoren… De draken zijn gevlucht uit de Buitenwereld. Helaas wordt hun nieuwe wereld verscheurd door strijd met de Morbiden en uit wanhoop gaan ze een verbond aan met de mens om gezamenlijk de vijand het hoofd te bieden. De avontuurlijke Feniksa Drakena groeit met haar twee broers op in Slot Silverfang. Haar familie behoort tot de machtigste ter wereld en zij wordt vanaf haar geboorte voorbereid om als vrouwe over het Slot en de bijbehorende landerijen te heersen. Ze kan zich echter slechts met moeite in haar rol schikken. Hunkerend naar vrijheid zet ze zich af tegen haar ouders. Dan wordt Feniksa uitgekozen om zich te verbinden met Danaleth, een groene draak, en ze grijpt haar kans op ontsnapping naar de Drägannymarai met beide handen aan. Maar ook drakenridders hebben verantwoordelijkheden en plichten. En wanneer deze botsen met de loyaliteit aan haar familie, komt zij voor een haast onmogelijke keuze te staan… ~~~ Een Onbreekbare Band speelt zich 330 jaar voor de Drägan Duma trilogie af. Het is een verhaal over moeilijke keuzes, angst voor het onbekende, diepe banden aangaan en een wanhopige strijd om te overleven.

Patty

Je kunt meedoen voor het pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 17 september 2021 kun je reageren om kans te maken op de prijs.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

41 antwoorden
 1. Monica
  Monica zegt:

  Nog niets van Patty van Delft gelezen en ik weet, dat is een gemis…..
  Daarom doe ik graag mee voor deze stand alone. Voor mij een risico, want als het boek bevalt, zullen de series moeten volgen ;-D

  Beantwoorden
 2. Nanda
  Nanda zegt:

  Gefeliciteerd met je 8 e jubileum jaar. Wat een fantastisch winactie.
  Loot graag mee voor m n dochter. Zij is wild van dit soort boeken. En als ze het boek 📖 uit heeft is de kans groot dat ze er meer van gaat kopen.
  Maar de ketting hou ik zelf. Hihi.

  Mooie feestdag
  Groetjes 🍀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.