Winactie: Happy Birthday KleurkalenderWinactie

Met veel plezier ben ik de kleurplaten in de Happy Birthday kleurkalender aan het inkleuren. Van uitgeverij Deltas mag ik deze verjaardagskalender verloten voor deze feestmaand.
Ik heb er wat verf / kwasten en brushpennen bij gedaan zodat je meteen aan de slag kan. En een aantal boekenleggers om in te kleuren.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0003

Laat je creativiteit de vrije loop en tover deze verjaardagskalender om tot een echte eyecatcher in je interieur! Kwalitatieve afwerking met goudkleurige wire-o binding en ophanghaakje en gedrukt op extra dik papier om doordruk te voorkomen.

Mijn bespreking (met foto’s) van de Happy Birthday kleurkalender kun je hier vinden.

deltas

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 13 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

75 antwoorden
 1. Judith Winters
  Judith Winters zegt:

  Heel leuk zeg! Ik ben zelf al even op zoek naar een leuke kalender, hoe leuk is deze, die mijn dochter dan kan inkleuren! Zal ze ook erg eervol vinden, om te mogen doen en te laten pronken op een mooi plekje!

  Beantwoorden
 2. Karin
  Karin zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik doe graag mee met je winactie. Hier kan ik mijn schoonmoeder heel blij mee maken! Kan ze vele avonden mee vullen.. Ik ga duimen..

  Beantwoorden
 3. sunny
  sunny zegt:

  Wat gaaf zeg, dit ken ik nog niet; het lijkt me heel erg leuk dit in te kleuren. Lekker rustgevend en meteen ook creatief bezig zijn. Ja, ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 4. Saskia
  Saskia zegt:

  Oh wat leuk! Ik wist niet dat
  er boekenleggers bestonden om in te kleuren. En brush stiften ken ik ook nog niet. De kalender in kleuren: ik zie her helemaal voor me, heerlijknrustgevend. Ik doe graag mee

  Beantwoorden
 5. Kirsten
  Kirsten zegt:

  Wat zou het heerlijk zijn om met dit bijzondere pakket te ontspannen & meteen wat moois te kunnen maken !! Ik doe graag mee, gefeliciteerd 8 jaar alweer, time flies when you’re having fun 😀

  Beantwoorden
 6. Monica
  Monica zegt:

  Ik gun mijzelf nooit de tijd om iets creatief te doen. Gewoon inkleuren van iets, ik ga er niet voor zitten. Maar deze kalender is prachtig! Misschien het ideale middel om mijzelf rustmomenten te gunnen door aan de slag te gaan.

  Beantwoorden
 7. Wilma
  Wilma zegt:

  Gefeliciteerd met je 8 jarig jubileum. Wat een fantastisch pakket verloot je weer. Ik zou er graag samen met de kleinkinderen aan werken. Dan wordt de verjaardagskalender vast nog mooier. Een blijvende herrinnering.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.