Winactie: ebook – Valse getuige – Karin SlaughterWinactie

Uitgeverij Harper Collins stelt voor het 8 jarige bestaan van mijn blog het ebook Valse getuige van Karin Slaughter beschikbaar. Dus voor alle fans, grijp je kans.

Samenvatting Valse Getuige

Valse-getuige

Leigh Collier heeft een goede baan als advocaat, een dochter die het goed doet op school en zelfs haar scheiding is relatief rustig verlopen; haar leven is net zo onopvallend als ze altijd had gehoopt dat het zou zijn. Maar Leighs schijnbaar normale leven verhult een jeugd die verre van gewoon was.

Dan belandt er een nieuwe zaak op haar bureau: de verdediging van een rijke man die beschuldigd wordt van verkrachting. Het is een zaak die haar carrière zou kunnen maken als ze wint. Maar als ze de man ontmoet, beseft ze dat het geen toeval is dat hij haar als zijn advocaat heeft gekozen. Ze kent hem. En hij kent haar. Sterker nog, hij weet wat er twintig jaar geleden is gebeurd.

De enige die haar kan helpen, is haar jongere zus Callie, de laatste persoon die Leigh ooit om hulp zou willen vragen. Ze heeft echter geen keuze…

Harper-Collins

Je kunt meedoen voor dit ebook door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 12 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je emailadres naar de uitgever en die stuurt de link van het ebook naar de winnaar, daarna neem ik geen verantwoording meer voor het ebook.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

44 antwoorden
  1. Debby Koeman
    Debby Koeman zegt:

    Heerlijk die spannende boeken van Karin Slaughter. Eind september gaan we twee weekjes op vakantie naar Corfu, dus dit ebook is van harte welkom en lekker makkelijk mee te nemen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.