Winactie (afgelopen): Droomvallei boekenpakketWinactie

Van uitgeverij Droomvallei mag ik een pakket met 3 boeken verloten. Zelf heb ik er nog wat leuks mij gedaan en een feestelijke verpakking erbij gemaakt.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210821_0001

Samenvatting, Clara het krantenmeisje

Amsterdam 1911/1912 Clara is het allereerste krantenmeisje van het land geworden! Ze is de hele dag op straat en schrijft ook stukjes voor de krant. Maar niet alles loopt op rolletjes. Zij en haar beste vriend Koos groeien uit elkaar, en op een koude winterse dag gebeurt er thuis iets vreselijks. En dan blijkt Clara’s moeder ook nog eens geheimen te hebben…

Samenvatting, Gebroken akkoord

De concurrentie was oneerlijk. Deze strijd ging ik altijd verliezen, tenzij ik bereid was om alles op te geven. Ik had geen keuze. Na het abrupte einde van zijn succesvolle muziekcarrière en de breuk met zijn vriendin Aisling zakte Matthew in een depressie. Langzaamaan lukt het hem om uit dit diepe dal te komen en een nieuwe weg in te slaan. Het laatste wat hij kan gebruiken, is een confrontatie met zijn verleden, en met haar. Hij had Aisling nooit moeten laten gaan. Ditmaal zal Matthew haar ervan overtuigen dat zijn liefde oprecht is. Staan ze aan de rand van iets nieuws of zorgt juist zij voor dat laatste duwtje? Veronique’s boekenhoekje: ‘Gebroken akkoord’ is net een perfect muziekstuk: de verhaallijnen, de personages en het plot sluiten naadloos bij elkaar aan met een waanzinnig einde als finale!

Samenvatting, Gastvrijheid is geen kunstje

Gastvrijheid is geen kunstje, het is magie! In dit boek deelt Marieke DE toverformule voor vakanties met een gouden randje. Dit is haar ‘Ik Vertrek’ verhaal over haar chambres d’hôtes avontuur in Frankrijk. Een wijze les over intenties en keuzes, over succes en succesfactoren. Over gastvrijheid, leuke en ontroerende belevenissen, de bloopers en pijnlijke momenten. Met als bonus heerlijke toprecepten. Een absolute aanrader voor diegenen die zelf plannen hebben of de stap al genomen hebben, maar ook voor hen die stiekem dromen of alleen maar kijken naar en genieten van programma’s als Ik Vertrek en Chateau Meiland.

droomvallei

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 10 september 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

70 antwoorden
 1. Manuel
  Manuel zegt:

  Vooral het boek Gastvrijheid is geen kunstje lijkt mij geweldig! Maar zoals we inmiddels al 8 jaar gewend zijn is het pakket weer leuk aangekleed. Duimen!

  Beantwoorden
 2. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een fantastisch pakket!! Heb ze allemaal nog niet gelezen. Dus dat zou dolle pret. Voor mij zeker weten wezen. Als ik uitgekozen word voor deze mooie prijs. Weg saaie woonkamer en zittend op de bank. Ga ik lekker lezend op reis. Hoop dat ik het ben die je straks hartelijk bedank(t). Acht jaar alweer. Met drie klapzoenen en een high five. Ik feliciteer!!! Wat een mooie aanvulling, je blog in my life 😀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.