Winactie (afgelopen) – notitieboek – StudentendrukwerkWinactie

Bij Studentendrukwerk kun je op een makkelijke manier prachtige notitieboeken (en vele andere artikelen) geheel naar eigen ontwerp laten maken. Ik heb er hier thuis een aantal staan en ze zijn bijna te mooi om te gebruiken.
Ik vind het dan ook erg leuk dat ik een A5 notitieboek mag verloten. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Informatie van de site van studenten drukwerk

MAKKELIJK EN VOORDELIG ONLINE DRUKWERK BESTELLEN
Wij hebben het bestellen van drukwerk zo goedkoop en eenvoudig mogelijk gemaakt. Wij verzorgen al het drukwerk wat je als student nodig hebt tijdens je studie. Of het nou gaat om een scriptie, verslag, proefschrift of ander drukwerk. Ook als niet-student print en bind je bij ons voor een scherp studententarief.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Lage prijzen
 • Makkelijk bestelproces
 • Snelle levertijden
 • Topkwaliteit

KWALITEIT VOOR EEN STUDENTENPRIJS
Wij geloven niet dat er aan kwalitatief drukwerk een hoog prijskaartje hoeft te hangen. Wij maken gebruik van moderne digitale drukpersen, waaronder de bekroonde Kodak Nexpress. Deze persen hebben een hoge kleurechtheid en afdrukkwaliteit, waardoor ons drukwerk van topkwaliteit is. Door onze bedrijfsprocessen zoveel mogelijk te standaardiseren, houden wij de kosten laag en daar profiteer jij van!

JONG BEDRIJF MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau gevestigd in Groningen met een uitgebreide drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche. Het team van circa 100 professionals maken hier dagelijks reclame en drukwerk voor toonaangevende retailers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij Studentendrukwerk profiteer je nu van deze jarenlange ervaring en kennis.

Via deze links kun je meer lezen over studentendrukwerk en over de mogelijkheden voor notitieboeken.

Je kunt meedoen voor het notitieboek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 7 september 2021 kun je reageren om kans te maken op de prijs.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur je gegevens naar Studentendrukwerk en die regelen het verder.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

42 antwoorden
 1. Josje
  Josje zegt:

  Heel graag! Ik ben nodig toe aan notitie boekje van goede kwaliteit waarin ik veek in kwijt kan! Heerlijk om mijn leven en beetje te helpen organisern of leuke dingen in op te schrijven. Super actie!1🍀🤞

  Beantwoorden
 2. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Ik loot graag mee! Ik ben net begonnen met een nieuwe baan als teamleider en schrijf alles wat ik moet doen op in mijn notitieboek, omdat ik anders bang ben dat ik het vergeet.

  Beantwoorden
 3. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Maak geaag kans oo een mooi notitieboek, schrijf veel gedichten en nedm altijd een boekje mee voor als de inspiratie opborrelt 🙂 Gefeliciteerd trouwens!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.