Winactie (afgelopen): BoekenpakketWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210325-0002

Deze maand weer een nieuwe winactie. Van Boekenkraam.nl mag ik dit keer deze drie boeken weggeven. Zelf heb ik er nog een boekenlegger bij gedaan.

Robert Harris – De Cicero-trilogie
HET MONUMENTALE DRIELUIK OVER MARCUS TULLIUS CICERO NU VERZAMELD IN ÉÉN BAND

IMPERIUM

Op zijn eenentwintigste heeft Marcus Tullius Cicero slechts één levensdoel: de heerschappij over de Romeinse staat: imperium. In deze adembenemende literaire thriller beschrijft Robert Harris hoe Cicero uitgroeit tot de meest briljante en welbespraakte advocaat uit de geschiedenis, die zich met zijn gevreesde, bijtende humor en gedreven door een verpletterende ambitie een weg vecht naar het absolute machtscentrum van Rome.

John Grisham – Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de doodstraf: advocaat Jake Brigance.

Drew Gamble wordt beschuldigd van de moord op een politieman in Clanton, een plaatsje in de staat Mississippi. Een groot deel van de plaatselijke bevolking ziet een slepende rechtszaak niet zitten. Waarom zou je, als gerechtigheid maar één ding kan betekenen: de doodstraf. Maar advocaat Jake Brigance, die Drews zaak heeft toegewezen gekregen, denkt daar anders over. Hoe meer hij te weten komt over de zaak, des te sterker hij ervan overtuigd raakt dat zijn cliënt – die slechts zestien jaar oud is – gered moet worden. Maar met zijn hardnekkige pogingen de onderste steen boven te krijgen, zet hij zijn carrière en de veiligheid van zijn gezin op het spel.

Mr Mercedes – Stephen King
Drie van de meest onwaarschijnlijke en fantastische helden die Stephen King ooit heeft gecreëerd proberen een eenzame moordenaar, de Mercedes Killer, te stoppen die eropuit is om duizenden mensen op te blazen. Het gevolg is een bloedstollende race tegen de klok, met vele levens op het spel. Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing racet een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte; acht mensen worden gedood, vijftien raken gewond. De moordenaar ontsnapt. Maanden later wordt politieagent Bill Hodges nog steeds achtervolgd door de onopgeloste misdaad. Wanneer hij een krankzinnige brief ontvangt van iemand die zichzelf de ‘Extra’ noemt en dreigt met nog een duivelse aanval, ontwaakt de gepensioneerde Hodges uit zijn depressieve en wezenloze toestand, en is hij vastbesloten om een volgende tragedie te voorkomen.

Link naar artikel over Boekenkraam

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 juni 2021 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

88 antwoorden
 1. Tineke
  Tineke zegt:

  Wat leuk! Ik kom bij toeval op je site. Val gelijk met mijn neus in de boter nu ik zie dat ik ook nog een boek kan winnen. Dat is boffen! En leuk van die boekenlegger erbij. Kan ik gelijk aanvallen op het boek en beginnen met lezen!

  Beantwoorden
 2. Anne
  Anne zegt:

  Oh oh… Ik ben echt nog nét op tijd! Ik ding graag mee om kans te maken op dit boekenpakket. Ik ben al lang benieuwd naar het boek van Stephan King en de rest zal vast ook heel spannend zijn. Ik wil winnen dus!

  Beantwoorden
 3. Nicki
  Nicki zegt:

  Wat een mooi pakket! Vooral de Harris trilogie lijkt me heerlijk leesvoer! De (hopelijk) zonnige maanden komen eraan, ik duik graag met deze stapel boeken de tuin in!

  Beantwoorden
 4. Yvon
  Yvon zegt:

  Dit keer doe ik voor mijn oudste zoon mee. Hij heeft net zo’n grote liefde voor boeken als ik heb. Dit pakket is hem op het lijf geschreven.

  Beantwoorden
 5. Suus
  Suus zegt:

  Ik waag ook graag een kansje voor dit mooie boekenpakket. De bodem van mijn stapel nog te lezen boeken is in het zicht dus dit spannende boekenpakket is meer dan welkom!

  Beantwoorden
 6. Karolina ☺
  Karolina ☺ zegt:

  Mmmmm….. wat een BLOEDSTOLLEND SPANNENDE titels om heerlijk te lezen in mijn eigen tuin deze zomer ☀️🌳👌😋📚
  #GENIETENmetHOOFDLETTERS
  #THRILLERFEESTJE🎉

  Beantwoorden
 7. Lotte
  Lotte zegt:

  Natuurlijk doe ik super graag mee! Echt heel leuk dat je deze winactie doet!😁 Het is weer helemaal mooi weer om lekker in de tuin te lezen. Naar de bibliotheek gaan met corona is wat minder fijn, dus zou dit helemaal top zijn! En dat rijmt ook nog eens😉

  Beantwoorden
 8. Kirsten
  Kirsten zegt:

  Wat een heerlijk pakket, daar zou ik met dit mooie weer dat we hier in het zuiden hebben, 29 graden vandaag. Graag mee in mijn tuintje gaan zitten lezen. Even ontsnappen aan de werkelijkheid en alleen maar genieten!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.