Winactie (afgelopen): Maak kans op twee boeken van David BaldacciWinactie

Op 11 mei verschijnt bij uitgeverij A. W. Bruna het tweede deel van de Aloysius Archer reeks van auteur David Baldacci.
Ter gelegenheid daarvan mag ik hier op mijn blog een ontzettend leuke winactie doen. Ik mag twee keer een pakket verloten met daarin zowel deel 1 als deel 2 van deze serie. Je maakt kans op zowel Een goede daad als op Dodelijk spel.

Inhoud: Een goede daad
Een goede daad is het eerste deel in de nieuwe serie over oorlogsveteraan Aloysius Archer.
Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt hij zich in het stadje Poca City. Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is te doen na zijn vrijlating en wat hem allemaal verboden is. Hij moet een baan zoeken en zich regelmatig melden bij zijn reclasseringsambtenaar. Maar een bar bezoeken, laat staan alcohol nuttigen, is hem verboden. Contact met ‘losbandige’ vrouwen is al helemaal uit den boze.
Archers zoektocht naar werk brengt hem de eerste de beste avond al naar een bar waar hij aan de praat raakt met Hank Pittleman, een van de machtigste zakenmannen in het stadje. Pittleman biedt hem een baan aan, maar wat in eerste instantie een simpel klusje lijkt – het innen van een schuld – blijkt algauw een stuk complexer te liggen. Wanneer er een moord wordt gepleegd en Archer de belangrijkste verdachte is, beseft hij dat hij wel eens snel weer in de gevangenis zou kunnen belanden. Tenzij hij zelf de moordenaar weet te vinden…

Inhoud, Dodelijk spel
Onderweg naar Californië maakt Aloysius Archer een tussenstop in Reno. Nog geen 24 uur later is hij de trotse eigenaar van een peperdure, zeer zeldzame Franse sportauto, heeft hij een reisgenoot gevonden in de mysterieuze danseres Liberty Callahan en moet hij zich enkele zwaar bewapende criminelen van het lijf houden. Geluk bij een ongeluk: Liberty blijkt niet alleen zeer verleidelijk te zijn, maar ook uitstekend met een pistool overweg te kunnen. Het zijn twee eigenschappen die hun niet veel later uitstekend van pas komen, wanneer privé-detective Archer in een politiek wespennest belandt waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een mysterieuze militaire installatie de hoofdrollen spelen.

Mijn bespreking van “Een goede daad“ kun je hier vinden.

David Baldacci’s werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 130 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Zijn debuut “Absolute Power“ werd verfilmd door en met Clint Eastwood. Hij heeft meer dan dertig, thrillers, romans, jeugd- en kinderboeken geschreven.
Samen met zijn vrouw Michelle strijdt Baldacci middels zijn Wish You Well Foundation al sinds jaar en dag tegen analfabetisme.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 20 mei 2021 kun je reageren om kans te maken op deze 2 boeken.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het adres door naar de uitgever en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

103 antwoorden
 1. Marianne van den Hoek
  Marianne van den Hoek zegt:

  David Baldacci is een van mijn favoriete schrijvers, dus ik doe heel graag mee met je actie. Want deze boeken heb ik (nog) niet gelezen!

  Beantwoorden
 2. Saskia Jacobs-Labree
  Saskia Jacobs-Labree zegt:

  Ik doe graag mee. Ik las ook delen van de young adult serie van Baldacci. Heel spannend. Maar ik geloof dat ik de volwassen versie toch leuker vind.

  Beantwoorden
 3. Centine Blaakman
  Centine Blaakman zegt:

  Twee fijne boeken voor de aankomende zomeravonden. Lekker buiten in de tuin in de avond een spannend boek lezen. Dat zijn de fijnste avondjes!

  Beantwoorden
 4. Vivian Bauptit
  Vivian Bauptit zegt:

  Super leuke winactie deze boeken lijken mij echt heel erg spannend en leuk om te lezen ik doe heel graag mee met de loting! Echt te gek dit!

  Beantwoorden
 5. Heleen Haarsma
  Heleen Haarsma zegt:

  David Baldacci is een geweldige schrijfer! En dan ook nog gelijk 2 boeken winnen, ik doe heel graag mee! 🙂

  Beantwoorden
 6. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Lijkt me een heerlijk spannende serie om lekker in het lentezonnetje te lezen. En gelijk 2 delen, wat een feest!

  Beantwoorden
 7. Rebecca
  Rebecca zegt:

  Wow, fijne actie hoor.
  Dit lijken me zulke mooie en spannende boeken.
  Ben wel bekend met deze auteur maar heb deze boeken nog niet gelezen, dus ben wel erg benieuwd,
  Ik maak graag kans hierop,
  Lekker weer wat te lezen!

  Beantwoorden
 8. Emma
  Emma zegt:

  Zijn vlotte schrijfstijl, het realistische neerzetten van personen en situaties, de actie en het spannende plot, zorgen ervoor dat ik groot fan ben van de de boeken van David Baldacci.
  Ik doe dus graag mee met deze geweldige Winactie!

  Beantwoorden
 9. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Leuk!! Ik maak graag kans op wat nieuws te lezen voor mijn vader. Hij houdt van spannende boeken en aangezien tv kijken hem niet zo kan boeien, lijkt het me geweldig om hem ermee te verrassen.

  Beantwoorden
 10. tamara roos
  tamara roos zegt:

  Mij kun je echt blij maken met boeken hoor!.
  Even heerlijk verdwijnen in een boek waarin je even uit de echte wereld stapt en vanaf de zijlijn in een nieuw verhaal stapt!. Geweldig om me hierin helemaal te verliezen.
  Nu ik het verplicht een stukje rustiger aan moet gaan doen is er niets fijners dan even helemaal te ontspannen met een goed boek in mijn oorfauteuil of als het goed weer is heerlijk buiten in mijn tuin in het zonnetje!.

  Beantwoorden
 11. Marian B
  Marian B zegt:

  De boeken van David Baldacci lezen als een trein. Aan deze serie ben ik nog niet begonnen, ik doe daarom graag mee! 🍀🍀🍀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.