Winactie (afgelopen): Maak kans op het boek Mam vertel eens van Elma van VlietWinactie

Op zondag 9 mei is het Moederdag. Mam, vertel eens van Elma van Vliet is jaar in jaar uit een populair Moederdagcadeau. Begin dit jaar is de 50ste druk van dit bijzondere cadeauboek verschenen.
Ik vind het dan ook erg leuk dat ik het boek hier op mijn blog mag verloten.

Mam vertel eens

Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Meer informatie over de boeken en producten in deze serie kun je vinden op elmavanvliet.nl

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 26 april 2021 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

49 antwoorden
 1. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Dit is echt mooi. Ik hoop dat er ook nog ruimte is om lekker wat fotootjes bij te plakken. Ik vraag me wel af of het boek dik genoeg is. Ik heb zoveel te vertellen.

  Beantwoorden
 2. Laura
  Laura zegt:

  Heel graag want we hebben afgelopen november helaas meegemaakt dat het leven zomaar ineens anders kan verlopen en je met heel veel vraagtekens en vergeten weetjes achterblijft.
  Ik zou de leuke weetjes van en over mijn moeder graag nu en later willen delen met mijn kinderen en eventueel kleinkinderen. 🙂

  Beantwoorden
 3. Jojanneke
  Jojanneke zegt:

  Hoe mooi en bijzonder is dit om samen met je moeder dit in te vullen? Prachtig! Ik denk dat ik veel weet van mijn moeder… Maar er zullen vast verrassingen uitkomen!

  Beantwoorden
 4. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Prachtig boek, ik zou hem graag door mijn moeder laten invullen. We hebben verder geen familie, dus als het moment komt dat… dan gaat er zoveel verloren. En dat zijn juist die dierbare herinneringen die je blijvend wilt koesteren!

  Beantwoorden
 5. Marleen
  Marleen zegt:

  Doe graag mee 🤞🍀. Zou dit zelf graag willen invullen voor mijn dochter. Zelf enigs kind dus ideals manier mijn jeugd herrineringen aan mijn dochter door te geven🥰

  Beantwoorden
 6. Janita
  Janita zegt:

  Lijkt me geweldig om dit, ingevuld, aan mijn dochter en zoon te geven.
  Ook mooi om weer eens even terug te gaan in mijn eigen verleden.

  Beantwoorden
 7. Nanda
  Nanda zegt:

  Hoi Connie en Elma,

  Wat een mooie winactie!

  Gezondheid van mijn moeder gaat achteruit. Ze zou dit niet meer voor mij kunnen invullen. Je eigen herinneringen en verhalen onthoud je wel .
  Ik zou het graag voor mijn dochter in vullen.
  Ze is in augustus jarig en dit is dan een mooi dierbaar cadeau.

  Beantwoorden
 8. Tineke Rol
  Tineke Rol zegt:

  Ik kan het boek helaas niet meer met mijn moeder invullen maar wel samen met mijn kinderen of ik geef het aan mijn zus voor haar en haar kinderen

  Beantwoorden
 9. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Wat een prachtig boek om cadeau te geven aan mijn zwangere dochter zodat ze haar verhaal later aan de kleine spruit kan geven.

  Beantwoorden
 10. Wilma Post
  Wilma Post zegt:

  Een leuk boek om in te vullen voor onze dochters zodat zij de herinneringen weer kunnen voorzetten aan onze kleindochters 🤗

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.