Winactie (afgelopen) Maak kans op dit boekenpakketWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210325-0001

Vandaag heb ik weer een mooie winactie voor jullie. Van boekenkraam.nl mag ik dit boekenpakket met 3 boeken verloten namelijk:

 • De vlinderkamer van Lucinda Rily
 • De moeder van Frankenstein van Almudena Grandes (een wat mij betreft prachtig boek)
 • Wintergeluk van Nora Roberts.

Zelf heb ik er nog een boekenlegger bij gedaan.

Meer informatie over de boeken van Boekenkraam vind je in de link verder op dit blog.

De vlinderkamer
Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen. Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

De moeder van Frankenstein
Een onvergetelijk liefdesverhaal van een man en een vrouw die ervoor kozen zich te verzetten in het Spanje van Franco.

Psychiater Germán Velázquez Martín keert na vijftien jaar ballingschap in Zwitserland in 1954 terug naar het verscheurde Spanje om in de inrichting voor vrouwen in Ciempozuelos te werken. Daar ontmoet hij patiënte Aurora Rodríguez Carballeira, die haar eigen dochter vermoord heeft. Niemand in de instelling geeft om Aurora, behalve María Castejón, een jonge hulpverpleegkundige die haar elke dag voorleest.

De drie verhalen van de eigenzinnige Germán, de getroubleerde Aurora en de empathische María vormen samen een ijzingwekkend beeld van de jaren vijftig in Spanje. Germán en María dromen beide van een ander leven, maar worden geconfronteerd met de wrede dictatuur en het nationaal katholicisme van hun land, dat elke zonde als een misdaad beschouwt.

Wintergeluk
Nachtelijk vlammen maken een abrupt einde aan Natalie Fletchers nieuwe bedrijf en daarmee aan haar droom. Niet van plan zich uit het veld te laten slaan zoekt ze de hulp van Ryan Piasecki, met wie ze samen de brandstichter hoopt te vinden. Hoewel deze detective nogal lomp en arrogant schijnt te zijn, weet hij álles van vuur – in welke vorm dan ook…Voor het onderzoek naar de dood van Anne Trulane zal journaliste Laurel Armand de moerassen van New Orleans in moeten. En dat is niet het enige. Ze ontkomt er ook niet aan een bezoek te brengen aan de man op wie ze als tiener smoorverliefd was: Annes echtgenoot.Maar het grootste obstakel is wel haar rivaal, de stomvervelende, maar zeer aantrekkelijke Matt Bates, met wie ze nauw zal moeten samenwerken.

Link naar artikel over Boekenkraam

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 2 april 2021 kun je reageren om kans te maken op dit pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

114 antwoorden
 1. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Lijken me heerlijke boeken om lekker in de tuin in het lentezonnetje te lezen, of om tijdens de avondklok op de bank mee weg te duiken. Ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 2. Judith de Winter
  Judith de Winter zegt:

  Wat een mooi boekenpakket. De klok gaat straks een uurtje vooruit waardoor je in de avonden lekker lang buiten kan zitten (uiteraard in je tuin, zolang de avondklok er nog is) met een goed boek. Even genieten van de avond en weer even helemaal tot rust komen na alle hectiek van de dag.

  Beantwoorden
 3. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ik zou zo graag wat lezen & even op avontuur gaan. Zit aldoor verplicht thuis helaas ook zonder baan. Verveling en verdriet wisselen elkaar af. Een prachtig boekenpakket is dan ook bepaald geen straf. Heerlijk ontspannen en mezelf in letters verliezen. Hoop dat als je aan mij denk als je de winnaar moet kiezen. Dan beleef ik meer dan uren uit het raam te kijken. De was te doen en stapels kleding strijken. Mijn haren vlechten en steeds dezelfde legpuzzel maken. Eten koken dat hopelijk een beetje zal smaken… Ja dat lijkt me geweldig fijn. Om met dit prachtige kado pakket dol gelukkig te zijn!!!

  Beantwoorden
 4. Sonja Schaap
  Sonja Schaap zegt:

  Ik doe heel graag mee. Dit zou een schitterend ontspannen cadeau zijn voor mezelf. Dat wordt echt genieten en wegdromen in een andere wereld.

  Beantwoorden
 5. Marian B
  Marian B zegt:

  Een mooi pakket heb je samengesteld! Deze boeken zou ik graag lezen, en daarna geef ik ze door aan een vriendin die ze vast ook graag zal lezen. Eerst maar een zien te winnen 😉😂

  Beantwoorden
 6. Angelique
  Angelique zegt:

  Wat een heerlijk pakket, ik ben dol op lezen, en als ik boeken heb gelezen, geef ikze ook altijd door aan vriendinnen, zo hebben we er allemaal plezier van. Ik ga duimen dat ik dat winnen.

  Beantwoorden
 7. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Graag loot ik mee voor dit mooie boekenpakket. Hier zullen zowel ikzelf als ook mijn dochters en schoondochter heel veel leesplezier aan beleven

  Beantwoorden
 8. Saskia Munneke
  Saskia Munneke zegt:

  Mijn moeder, vriendin en ik zullen hier veel leesplezier aan kunnen beleven. Ik ben benieuwd van welk boek we het meest gaan genieten!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.