Winactie (afgelopen): Klaverblad – Floris KleijneWinactie

9789022591222

Vandaag weer een leuke winactie, je kunt het boek Klaverblad van Floris Kleijne winnen. Een thriller die ik met plezier gelezen heb.

Tekst achterflap

Zorah was vijf toen haar vader haar moeder doodsloeg met een bijl. Vijfentwintig jaar later is ze een zeer succesvolle consultant die op het punt staat de deal van haar leven te sluiten. Tot ze een bericht krijgt met een afbeelding van een bloederige bijl.

Wat heeft het bericht te betekenen? Wie weet er van Zorah’s verleden af? En is de timing toevallig, of zijn Zorah’s persoonlijke en zakelijke leven oplosbaar met elkaar verbonden?
Om antwoord te krijgen op haar vele vragen, neemt Zorah privédetective Roelant in de hand. De twee vallen al snel voor elkaar, maar is Roelant wel wie hij beweert te zijn, of brengt hij Zorah alleen maar verder in gevaar?

Mijn recensie van het boek kun je hier vinden.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 1 maart 2021 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

85 antwoorden
 1. Babette
  Babette zegt:

  Nu ik je uitgebreide recensie heb gelezen ben ik super benieuwd naar Klaverblad.
  Naar het jarenlange geheim dat absoluut niet onthuld mag worden. Naar de verschillen in het gedrag van Zorah en wat ze eigenlijk denkt. Naar de hints die worden gedaan, hoe het onderzoek steeds meer onthult. En naar de spannende ontknoping…

  Lijkt me kortom een complex verhaal vol boeiende ontwikkelingen. Eentje die je hersens aan het werk zet, een in-één-ruk-uitlezen-boek.

  Daarom doe ik graag mee. Omdat ik het met enthousiasme achter elkaar zou lezen!

  Beantwoorden
 2. Edith
  Edith zegt:

  Oeh, dit lijkt me echt een “ik kan het niet wegleggen” en een “nog één pagina dan” – boek. Heerlijk! Zeker met het mooie weer in het verschiet is dat een goed excuus om de zon op te zoeken en een MM&I momentje te nemen. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 3. Judith
  Judith zegt:

  De lente komt eraan en dan is er niets zo lekker als in de avond met een lekkere kop thee nog even te genieten in de tuin van een goed boek. Ik ben erg benieuwd naar dit boek.

  Beantwoorden
 4. Annick Van Goethem
  Annick Van Goethem zegt:

  Graag doe ik mee voor dit spannende boek. Bij ons zeggen ze “Alles komt uit, al moeten het de kraaien uitbrengen” !. Ben eens benieuwd wie hier ontdekt heeft wat er is voorgevallen en wat het gevolg zal zijn.

  Beantwoorden
 5. Marian B
  Marian B zegt:

  Het klinkt in ieder geval spannend. Ik ben nieuwsgierig geworden en wil het boek graag lezen. Hopelijk volgen er snel meer mooie en warmere dagen dan kan ik het boek lekker in de tuin lezen. Kijk er al naar uit!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.