Winactie (afgelopen): Bloed – Kim ten TusscherWinactie

Vandaag mag ik van auteur Kim ten Tusscher een exemplaar verloten van Bloed, deel 1 van de vertellingen van de ondergang. Hoewel de serie verder gaat na de Lilith trilogie is de serie als losstaande serie geschreven en hoef je de eerdere boeken niet gelezen te hebben wanneer je in Bloed begint.
Het is een prachtige serie met vele verhalen die met elkaar verweven zijn en personages die goed uit gewerkt zijn en die (zowel op positieve als negatieve manier) indruk weten te maken. Magie, persoonlijke verhalen en machtsstrijd in en tussen diverse koninkrijken zijn maar een topje van de ijsberg van wat je in deze serie aantreft.
Ik ben heel enthousiast en vind het dan ook heel leuk dat ik het eerste deel van de vertellingen van de ondergang mag verloten

Lees hier het interview dat ik had met Kim ten Tusscher over het schrijven van deze serie.

 

Tekst achterflap

Kim ten Tusscher vergaarde veel fans met de ‘Lilith trilogie‘ en ‘Jager & Prooi‘. Deze verhalen onderscheiden zich doordat haar personages niet duidelijk goed of slecht zijn. Haar boeken hebben naast vaart en spanning ook diepgang en gevoel.
‘Bloed‘ is het eerste deel van een op zichzelf staande serie die verder gaat waar de ‘Lilith trilogie‘ stopte.

Iedereen dacht dat het moment dat Lilith het profeetschap aanvaarde het einde betekende van Merzia. Haar aanwezigheid bracht echter vrede en stabiliteit naar het koninkrijk. Daaraan komt een einde als de erfgenaam van de troon terugkeert. De jonge maar haatdragende Rayender wil wraak om wat zijn vader en het rijk tien jaar eerder is aangedaan. Wanhopig probeert Lilith een nieuwe oorlog tegen te houden.

Ook de plannen van Kiril worden ruw verstoord door de terugkeer van de koning. Zelfingenomen als hij is, ziet hij zichzelf als de man die Merzia naar een hoger plan kan tillen. In plaats van zijn greep op de macht te versterken, moet Kiril echter zijn zwaard weer oppakken en in dienst van de meedogenloze Rayender strijden voor het behoud van zijn eigen idealen.

Ver van dit grimmig strijdtoneel, in de woestijn Cornuagh, woont Nighram samen met haar ouders. De enige schaduw op haar eenvoudige leven is de hoon van haar leeftijdsgenootjes. Dan duiken ook hier de strijders van de Goden op.

Je kunt meedoen voor dit boeks door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 27 januari 2021 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur je adres naar de auteur en die stuurt het boek naar de winnaar en daarna neem ik geen verantwoording meer voor de prijs.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

58 antwoorden
  1. Katinka
    Katinka zegt:

    Ahhh!! Wat een gave actie. Ik kijk al een poosje uit naar Dit boek uit, hoe gaat dat jij er 1 mag weggeven?😍

    Ik doe dan ook erg graag mee🙃

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.