Winactie (afgelopen): Het visje dat verliefd was op de hemel- Mies Strelitski & Arnold de HartogWinactie

550x388

Goede morgen, vandaag de laatste winactie van dit jaar. Van Blue Roof Productions in Delft, uitgever van kinderboeken van 4 tot 9 jaar, mag ik een prentenboek weg geven. Het boek dat je kunt winnen is Het visje dat verliefd was op de hemel van Mies Strelitski & Arnold de Hartog. De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

FotoAuteur1Het visje dat verliefd was op de hemel is het zevende prentenboek in de Woebie serie.
Woebie is een creatie van Mies Strelitski en Arnold de Hartog. De Woebie serie bestaat uit prentenboekjes voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De verhalen en illustraties nemen kleuters mee naar de wereld van kunst en cultuur. Deels ook in het Engels en Sranan Tongo.

Mies Strelitski, schrijfster van de Woebie prentenboekjes, is kunstschilderes. Al heel lang verzint en vertelt ze kinderverhalen. Zij schrijft de verhalen over de avonturen van Woebie, een wezentje dat door haar echtgenoot Arnold de Hartog is bedacht. Het echtpaar woont en werkt in Delft, de stad van “Delfts Blauw” en Johannes Vermeer.
Het verhaal is ontstaan tijdens een reis van het echtpaar naar het eilandenrijk Palau in de stille Oceaan. Achterin het boek staan tekeningen van vissen die daar voorkomen.

FotoAuteur2Inhoud boek
In Het visje dat verliefd was op de hemel wordt aan Woebie een sprookje vertelt over een visje in het koraalrif dat denkt dat de sterretjes in de hemel visjes zijn die plezier hebben. Hij wil ernaartoe, maar hoe?
Het sprookje speelt zich af bij een tropisch eiland, en heeft een verassende boodschap.
Het boek is geschreven in dichtvorm.

Meer informatie over de boeken in de Woebie serie, over Woebie en zijn vrienden kun je vinden op www.woebi.nl. Hier vind je onder ander ook spelletjes en meer uit de Woebie serie.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 21 december 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

50 antwoorden
 1. Marian B
  Marian B zegt:

  Als moeder en juf ben ik gek op (prenten)boeken. Mijn dochtertje en zoon vinden samen boekjes lezen gelukkig ook leuk en gezellig. Ik maak daarom graag een kansje.

  Beantwoorden
 2. Liesl
  Liesl zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 2 kinderen van 4 en bijna 7 jaar. Lezen én voorgelezen worden vinden ze erg leuk. Door de dichtvorm kunnen ze zelf raden wat het laatste woord is. Interactief dus!

  Beantwoorden
 3. Willem de Wal
  Willem de Wal zegt:

  Doe graag mee voor mijn nichtje, wij zijn laatst met haar naar het Dolfinarium geweest en daar heeft ze het nu nog over, vooral het door de ramen kijken naar de dolfijnen onder water en uiteraard de grappige walrussen, sindsdien heeft ze wel wat met dieren die onder water leven, erg grappig. Doe dus graag mee voor haar.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.