Winactie (afgelopen): Kerst knutselpakketWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201101-0001

Goedemorgen.

Vandaag weer een leuke winactie. De verzendkosten zijn deze keer voor rekening van de winnaar.

Deze keer verloot ik een doos vol met spullen om aan de slag te gaan met kerstkaarten maken. In de loop van de jaren heb ik heel wat kerstkaarten gemaakt en er blijft altijd wel iets over. Het leek me een leuk idee om dat te verzamelen en weg te zetten tot het een leuke hoeveelheid was en er dan iemand blij mee te maken.
Nu is dat zo ver en ga ik de spullen hier verloten. Er zit van alles in waaronder ook een aantal versieringen die ik gemaakt / uitgesneden / gestempeld heb. Dus als je knutselhart hier sneller van gaat kloppen doe dan mee aan de winactie.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201101-0001

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201101-0003

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog of onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Knutselhoek.

Tot en met 8 november 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

De verzendkosten zijn voor rekening van de winnaar.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

37 antwoorden
  • Mariska
   Mariska zegt:

   Heel graag doe mee met deze geweldige winactie door verhuizing gaan wij drukke tijd te gemoed. Juist in deze tijd wil kerstkaarten versturen. Als zelf kan maken is dat zo leuk en ontspannen samen met mij jongens aan slag dat zal leuk zijn.

   Beantwoorden
 1. trijn
  trijn zegt:

  oohh mooi om aan mijn moeder (87) te geven die verveelt zich nogal momenteel met al dat coronagedoe! zoals zovelen natuurlijk ,, maar ik gun het HAAR!!

  Beantwoorden
 2. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Leuk, om gezellig te knutselen met de kids. Zeker nu we door Corona nergens meer heen mogen en het buiten guur en nat is, is dit een leuk tijdverdrijf.

  Beantwoorden
 3. Landje Bleeker
  Landje Bleeker zegt:

  Ooooo wat heerlijk om weer te gaan knutselen en vooral in donkere tijden en proberen de eenzaamheid te vergeten en zo kan mijn dagen doorbrengen met een mooie pakket .
  Dus gooi mij maar in hoge hoed en ik hou mijn vingers gekruist

  Beantwoorden
 4. Tineke Rol
  Tineke Rol zegt:

  Heb ik altijd al willen doen maar het is er nooit van gekomen. Als ik win zou dat een leuke gelegenheid zijn om samen met mijn vriendin kerstkaarten te maken. Ik ga er voor

  Beantwoorden
 5. Wilma kuijntjes
  Wilma kuijntjes zegt:

  Wat een leuke actie. Ik loot graag mee dan kan ik samen met mijn schoondochter en kleindochter gezellig knutselen. De verzendkosten betaal ik graag.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.