Winactie (afgelopen): Daglicht – David BaldacciWinactie

Goedenavond, vandaag heb ik weer een erg leuke winactie voor jullie, namelijk het derde boek in de Atlee Pine serie van David Baldacci. Een auteur waarvan ik de boeken graag lees en er ook een aantal van in mijn boekenkast heb staan. Het boek verschijnt op 17 november.
Van uitgeverij A.W. Bruna mag ik drie exemplaren verloten.

Inhoud boek

Al van jongs af aan leeft FBI-agent Atlee Pine in onzekerheid over wat er precies is gebeurd met haar tweelingzus Mercy. Het meisje werd op zesjarige leeftijd ontvoerd en is nooit meer teruggevonden. De politie stond destijds voor een raadsel en ook Atlees eigen onderzoek levert lange tijd niets op, totdat ze de identiteit van Mercy’s ontvoerder weet te achterhalen: Ito Vincenzo. Maar juist dan krijgt ze van haar leidinggevenden te horen dat ze haar zoektocht moet afronden, omdat het haar eigenlijke werk in de weg zit.
In een race tegen de klok reist Atlee af naar Trenton, New Jersey, de plek waar Vincenzo voor het laatst is gezien. Daar kruist haar pad dat van special agent John Puller, die met zijn eigen onderzoek naar drugssmokkel op een legerbasis bezig is. Tot hun beider verbazing blijkt er een connectie te zijn tussen de twee zaken. Wanneer Atlee en Puller hun krachten bundelen, stuiten ze op een complot dat de democratie in het hart zal treffen. Om eens en voor altijd duidelijkheid te krijgen over Mercy’s lot, moet Atlee een web van leugens en bedrog ontrafelen. Maar de waarheid die ze hoopt te vinden, zou weleens hard kunnen aankomen…

David Baldacci © Mariel Kolmschot

Over de auteur

David Baldacci studeerde politieke wetenschappen aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde, en rechten aan de University of Virginia. Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C. In 1996 debuteerde hij met Het recht van de macht en vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven.

Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al sinds jaar en dag tegen analfabetisme en hiervoor ontving hij op 12 juli 2008 de The Silver Bullet Award.

Zijn debuut Absolute Power werd in 1997 verfilmd door en met Clint Eastwood. Baldacci heeft meer dan veertig thrillers, romans, jeugd- en kinderboeken geschreven.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 5 november 2020 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaars bekend zijn gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

126 antwoorden
 1. Nienke
  Nienke zegt:

  Ook ik doe graag mee, heerlijk het idee even te ontsnappen aan deze werkelijkheid en even te verdiepen in een boek. Kijk er nu al naar uit!

  Beantwoorden
 2. Debby Koeman
  Debby Koeman zegt:

  Ik doe graag mee! Ik heb een aantal boeken van David Baldacci gelezen, altijd spannend en met een sterk plot. Ben dus ook erg nieuwsgierig naar dit boek.

  Beantwoorden
 3. Tamara r.
  Tamara r. zegt:

  Jaaaaa, zeker doe ik mee.
  Nu ik het verplicht rustiger aan moet gaan doen vind ik het heerlijk om te lezen.
  Even in een andere wereld stappen en vanaf de zijlijn “toekijken”. Dan kom ik even helemaal tot rust en vergeet ik alles om me heen.!

  Beantwoorden
 4. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Wat een leuke actie! Maak graag een kans omdat ik mij soms wat alleen voel en de muren op mij af voel komen thuis. Misschien kan lezen mij de juiste afleiding bieden.

  Beantwoorden
 5. Heleen Haarsma
  Heleen Haarsma zegt:

  Heb al aardig wat boeken van David Baldacci versleten, wat een heerlijke en mooie boeken! Doe graag mee voor dit boek, zal vast en zeker weer een geweldig boek zijn!
  Duimen maarrr…

  Beantwoorden
 6. Sonja Schaap
  Sonja Schaap zegt:

  Ik ben volop aan het lezen, daar ik lekker de tijd voor heb. Ik hou van spanning/thrillers.
  Ik heb van dit boek Daglicht – David Baldacci de samenvatting gelezen. Mijn spanning en nieuwsgierigheid naar dit boek is hoog. Heerlijk ’S avonds op de bank met een glas cola erbij, uiteraard als de kinderen op bed liggen. Niemand doet me wat.

  Beantwoorden
 7. tamara van der smissen
  tamara van der smissen zegt:

  Nu we meer thuis moeten blijven, vermaak ik me natuurlijk door heerlijk te lezen.
  David Baldacci is een van mijn favoriete schrijvers, maak graag kans op dit boek!.

  Beantwoorden
 8. Cindy
  Cindy zegt:

  Ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord, ik barst van nieuwsgierigheid! Met dit boek en een grote kop thee op de bank kan ik mij wel een paar avondjes vermaken. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 9. Emma Teijgeman
  Emma Teijgeman zegt:

  De boeken van Baldacci zijn echte pageturners.
  Super spannend, vlot geschreven en met de nodige plotwendingen.
  Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 10. Willem de Wal
  Willem de Wal zegt:

  David Baldacci, mijn ervaring met deze schrijver is dat je bijna elk boek blind kunt kopen, heeft een prettige schrijfstijl waarmee je het lezen wel een paar uurtjes volhoudt. Doe dus graag mee voor dit boek.

  Beantwoorden
 11. Marian B
  Marian B zegt:

  De boeken van David Baldacci lees ik erg graag. Hij is echt een goede schrijver. Natuurlijk laat ik deze kans niet aan me voorbij gaan. Kijk er naar uit om het boek te lezen, heerlijk ontspannend onder een dekentje op de bank.

  Beantwoorden
 12. Anna B.
  Anna B. zegt:

  In deze bizarre tijd waarin er vaak van die eenzame dagen zijn is het heerlijk om mee te mogen loten voor dit goede boek! Toch een beetje spanning! Fijn!

  Beantwoorden
 13. Loes
  Loes zegt:

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Vroeger was ik niet zo’n lezer, maar tegenwoordig wel. En 17 november ben ik jarig, dus dat zou een mooi verjaardagscadeautje zijn.

  Beantwoorden
 14. Mars
  Mars zegt:

  Naar deze Atlee Pine kijk ik al een tijdje uit. Baldacci is een van mijn favoriete auteurs omdat hij straffe vrouwen een (hoofd)rol geeft. En het plot zit ook heerlijk spannend en gewoon goed is elkaar. Aftellen om te kunnen lezen!

  Beantwoorden
 15. Bets
  Bets zegt:

  Geweldig wat super leuk is dit, ik doe maar wat graag mee om kans te maken op het boek van David Baldacci. Wij zijn echt groot fan van deze fantastische goede schrijver!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.