Winactie (afgelopen): Dwarsligger pakketWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200906-0006

Vandaag alweer de laatste winactie van deze feestmaand.

Van Dwarsliggers mag ik een pakket met 4 dwarsliggers verloten. Zelf heb ik ook nog wat bij gedaan.

dwarsliggers

Wat kun je winnen?

 • De fluisterman – Alex North
 • Twee dwarsligger formaat boekenleggertjes die ik gemaakt heb
 • Schilderslief – Simone van der Vlucht
 • Een door mij versierd notitieboekje
 • Het feest – Elisabeth Day
 • Een siersteen
 • Die ene patiënt – Ellen de Visser
 • Een klein stoffen tasje dat je zo kunt gebruiken maar ook in kunt kleuren.

Inhoud De Fluisterman550x377

Nog kapot van de dood van zijn vrouw besluit Tom Kennedy met zijn zoon Jake te verhuizen naar het kleine stadje Featherbank om een nieuwe start te maken. Maar Featherbank heeft een duister verleden. Twintig jaar geleden ontvoerde en vermoordde een seriemoordenaar vijf jongens. Tot hij uiteindelijk werd gepakt vreesde iedereen de Fluisterman. Dat was al heel lang geleden, en een oud misdrijf hoeft natuurlijk niet van invloed te zijn op het leven van Tom en Jake. Maar dan verdwijnt er weer een jongen en begint Jake zich vreemd te gedragen. Hij zegt dat hij gefluister hoort bij zijn raam.

550x377-1

Inhoud Schilderslief
Op een julidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam aangehouden, in een koets getrokken en voor twaalf jaar opgesloten in het spinhuis van Gouda. Van een proces is geen sprake: ze wordt monddood gemaakt. Haar geliefde Rembrandt van Rijn heeft daartoe opdracht gegeven. Vanuit het spinhuis blikt Geertje Dircx terug op haar leven. Ze is van eenvoudige komaf, wordt jong weduwe, maar weet zich te redden door als kindermeisje voor een welgestelde familie in Hoorn te werken. Als die betrekking eindigt, gaat ze naar Amsterdam en treedt ze in dienst bij Rembrandt van Rijn. Hij zoekt een kindermeisje voor zijn zoon Titus, omdat zijn vrouw Saskia ernstig ziek is. Na Saskia’s dood bestiert Geertje al snel het hele huishouden, zorgt voor Titus en voor de eenzame Rembrandt. Jarenlang leven ze als een getrouwd paar, en Rembrandt geeft haar de sieraden uit Saskia’s erfenis. Maar op een gegeven moment blijkt zijn liefde voor Geertje niets meer waard. Geertje laat het er niet bij zitten en klaagt de beroemde schilder aan.

Simone van der Vlugt over Schilderslief: ‘Het valt me op dat in het herdenkingsjaar van Rembrandt zijn liefdesrelatie en conflict met Geertje Dircz nergens ter sprake komen. Alsof men het daar liever niet over heeft, omdat het een heel ander licht op Rembrandt werpt. Maar ik vind het vooral belangrijk dat er eerherstel voor Geertje komt.’

550x362

Inhoud Het feest
Martin Gilmour en Ben Fitzmaurice zijn al vijfentwintig jaar beste vrienden, vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten op Burtonbury School. Ze vormen een apart stel: een arbeiderszoon en de golden boy uit een aristocratische familie. Martin weet dat er door anderen vraagtekens worden gezet bij hun vriendschap, maar hij doet alles voor Ben. Hij bewaart zelfs Bens grootste geheim.

Op Bens veertigste verjaardag, omringd door het Britse establishment dat zich laaft aan champagne en drugs, bekruipt Martin voor de zoveelste keer het gevoel dat hij er niet bij hoort. Ook zijn vrouw Lucy, die al vanaf het begin argwaan koestert, voelt dat er onheil in de lucht hangt. Maar Ben zou nooit iets doen om de vriendschap op het spel te zetten. Toch?

Het feest is een vlijmscherpe kritiek op de Britse elite en de ongeschreven wetten van de upper class.

550x378Inhoud Die ene patiënt
In Die ene patiënt vertellen zorgverleners over de patiënt die hun leven voor altijd veranderde. Van chirurg tot psychiater en van ouderenverpleegkundige tot seksuoloog; de verhalen die in deze bundel door Ellen de Visser zijn samengebracht vormen een unieke inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze hulpverleners. Ze laten zien hoe leed, pijn, verdriet en vreugde bij elke verpleegkundige of arts hun sporen nalaten.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 7 oktober 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en Belgie.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording voor het pakket.

 

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

106 antwoorden
 1. Jasmijn Kot
  Jasmijn Kot zegt:

  Wat een super leuk pakket!📚 Niet alleen de boeken, maar ook de hebbedingetjes!🤗 Echt leuk om te zien hoe creatief je bent! 🖌✂️ Ik krijg er zelf ook weer inspiratie van om lekker aan de slag te gaan!

  Beantwoorden
 2. janneke
  janneke zegt:

  loot graag mee, dat boek van schilderslief staat sowieso op mijn lijstje dat ik nog wil lezen, het lijkt mij supergaaf om dit te winnen.

  Beantwoorden
 3. Marielle
  Marielle zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon die iedere dag een uur met de trein naar zijn opleiding reist (en dat vind hij zeker in deze coronatijden niet heel aangenaam) en dan -gelukkig nog- erg kan genieten van een goed boek.

  Beantwoorden
 4. Marleen
  Marleen zegt:

  Ik ben verzot op dwarsliggers. Ideaal voor in de handtas te hebben voor als ik ergens eens moet wachten (en veel fijner dan continue naar mijn telefoon te staren 😉). Doe dus graag mee 🤞🍀🥰

  Beantwoorden
 5. Will
  Will zegt:

  Wat weer een fantastisch pakketje met o.a. de dwarsliggers te winnen.
  Fijn om mee te kunnen nemen in mijn tas.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

  Beantwoorden
 6. Judith Winters
  Judith Winters zegt:

  Oh haha, ik zat al te kijken welke van de boeken ik het liefste zou willen lezen, maar ze zijn allemáál voor de winnaar…! Nou, vooruit dan maar, ik stel mezelf wel kandidaat voor dit mooie pakket! 😉

  Beantwoorden
 7. Wilma kuijntjes
  Wilma kuijntjes zegt:

  wat een prachtig pakket. Ik heb veel gehoord over dwarsliggers maar er nog nooit een in handen gehad. Ben heel benieuwd of ze idd zo makkelijk mee te nemen zijn

  Beantwoorden
 8. Rosemary van Duinen
  Rosemary van Duinen zegt:

  wat leuk..dit pakketje wil ik heel graag winnen..ik ben gek op dwarsliggers..zo makkelijk mee te nemen.. en deze titels ken ik niet.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.