Winactie (afgelopen): Fred en de rare vogel – Pépé SmitWinactie

9789463361026

De prentenboeken over Fred het hert van Pépé Smit zijn echt een aanrader. Ze zijn grappig en de illustraties zijn zo beeldend dat een jonge lezer aan de hand daarvan het verhaal al kan volgen.

Van uitgeverij De Harmonie mag ik het prentenboek Fred en de rare vogel verloten.
Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland

harmonie

Inhoud boek
In dit kakelverse nieuwe deel loopt Fred een rare vogel tegen het lijf, eentje die nog wat opvoeding gebruiken kan, want er komen wel heel rare woorden uit zijn bekje. Fred (het heel erg eigenwijze) hert werd bekroond door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

Mijn link naar de bespreking van het boek kun je hier vinden.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 6 oktober 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

53 antwoorden
 1. Jasmijn Kot
  Jasmijn Kot zegt:

  Dat mooie prentenboek zou ik graag winnen voor ons zoontje! Hij vindt het geweldig als we voorlezen en ‘rare’ woorden maken het natuurlijk helemaal af 😉

  Beantwoorden
 2. Judith
  Judith zegt:

  Heel leuk voor onze zonen. Zij zijn dol op voorgelezen worden. Ze zouden hier heel blij mee zijn om een leuke aanvulling te krijgen op hun boekenkast.

  Beantwoorden
 3. Saskia
  Saskia zegt:

  Wat leuk! mijn kinderen vinden Fred het hert geweldig, en naast het lezen zet het ze ook aan tot zelf tekenen. We zijn erg benieuwd welke avonturen Fred nu weer beleefd en welke kijk hij heeft op de vogel met de brutale snavel. Duim omhoog en duimen om te winnen!!

  Beantwoorden
 4. Bianca
  Bianca zegt:

  Heel graag voor al die lieve kleutertjes van onze school!! Waar ik de eer heb om ze elke week weer enthousiast te maken over een boek en zeg nu zelf wat is ir nu leuker om een nieuw boek te promoten!

  Beantwoorden
 5. Marlies Vermeulen
  Marlies Vermeulen zegt:

  Heerlijk! Als groot voorstander van lezen en voorlezen doe ik natuurlijk graag mee. Zo fijn om samen met mijn kindjes op de bank te kruipen en helemaal op te gaan in een verhaal. Gouden momentjes 🙂

  Beantwoorden
 6. Margaret
  Margaret zegt:

  Wat een grappig boek voor mijn kleindochters en later de minibieb. Als ik het verhaal vertel dat ik ooit als puber naar school fietste en er vlak na vertrek een vogel op mijn hoofd poepte en ik van schrik tegen stilstaande auto botste… schateren ze het uit. Verhalen vertellen zo belangrijk.

  Beantwoorden
 7. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een leuk boekje !! Daar maak ik graag kans op, mijn dochtertje houdt net als ik erg van lezen en weet zeker dat we er beiden veel plezier aan zouden brleven 🙂

  Beantwoorden
 8. Marian B
  Marian B zegt:

  Als juf en moeder ben ik dol op prentenboeken. Dit boek zou ik graag winnen om het aan mijn dochtertje voor te lezen. Haar grote broer kan het ook voorlezen, dat vindt ze ook erg gezellig.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.