Winactie (afgelopen): Blauw gras – Elly GodijnWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200906-0003

Van Godijn Publishing mag ik het boek Blauw gras verloten. Zelf heb ik er nog een vrolijke doos bij gemaakt waarin ik het boek verstuur. En wat extra’s bij gedaan.

godijn

Wat kun je winnen

 • Het boek Blauw Gras
 • Een door mij gemaakte boekenlegger
 • Twee boekenleggers om zelf in te kleuren
 • Een door mij versierd tasje en etui
 • Een door mij versierde kaars.

Inhoud boek
“Blauw Gras” vertelt het verhaal van een moeder die een meisje krijgt van 700 gram, vijftien weken te vroeg geboren en met een slechte levensverwachting. Het verhaal van kracht, hoop, bewustwording en een te bewandelen pad met een gouden randje …
Ze zeggen dat gras groen is.
Wij lopen op blauw gras.
Lotus weet met “haar ongelofelijke zijn” de medici en de wereld om haar heen te verbazen.

“Een rollercoaster van gevoelens en emoties. Een boek vol Hoop en Respect. Het zal een hulp voor de één en een verhaal vol herkenning voor een ander zijn. Een aangrijpend debuut waar de liefde en kracht van afspat”
Moon Kager – Recensent Mustreads or Not

“Diep geraakt. Indrukwekkend om het verhaal van de andere kant te lezen, wat het betekent om een prematuur te krijgen. Iedere professional moet dit boek lezen!”
Miranda Hüsken – Neonatologieverpleegkundige AUMC- locatie AMC

”Blauw Gras” is een autobiografisch dagboekroman.
1 euro per verkocht boek gaat naar de VOC (Vereniging van Ouders van Couveusekinderen).

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 1 oktober 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en Belgie.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording voor het pakket.

 

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

65 antwoorden
 1. Roy
  Roy zegt:

  Ik doe graag mee. We gaan er meestal van uit dat geboortes en opgroeien goed gaat, maar als het anders gaat kom je in een rollercoaster terecht waar de buitenwereld geen weet van heeft

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Wat weer een fantastische boek om te winnen.
  Ben heel erg benieuwd.
  Zoveel moois in een leuke doos, schitterend!
  Ik volg bloglovin en doe weer heel graag mee.

  Beantwoorden
 3. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Maak graag een kans. Een goede vriendin van mij is bevallen van een te vroeg geboren kind. Zij maakt veel mee momenteel en ik wil graag een goede steun voor haar zijn. Om haar echt te kunnen begrijpen en om mij beter in te voelen in haar situatie zou ik mij willen verdiepen in dit thema zodat ik een goede steun voor haar kan zijn. Ik wil er voor haar zijn. Ik maak daarom graag een kans.

  Beantwoorden
 4. Kelly
  Kelly zegt:

  Ik doe graag mee. Zelf mama van een preemie en dit boek zou ik graag zelf lezen omdat herkenning in verhalen van anderen zo troostend werkt en om uit te lenen aan familie en vrienden. Doordat corona uitbrak toen ik 14 weken in het zkh verbleef met mijn kleine was het een erg eenzame reis. Familie en vrienden hebben toch niet echt een idee hoe het is. Door ze dit boek uit te lenen snappen ze het misschien beter.

  Beantwoorden
 5. marijke
  marijke zegt:

  De boekpresentatie die ik net heb bekeken maakt al diepe indruk op me! wat een krachtige vrouwen, wat een krachtige Lotus. Ik loot heel graag mee

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.