Winactie (afgelopen): Het enige echte mandalakleurboek Black EditionWinactie

mandalakleurboek

Naast lezen vind ik het erg leuk om creatief bezig zijn, en hier op mijn blog laat ik daar regelmatig wat van zien. Ik vind het dat ook erg leuk dat ik van uitgeverij BBNC Het enige echte mandalakleurboek Black Edition mag verloten op mijn blog. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

bbnc_logo_200

Mandala’s kleuren is behalve prettig om te doen ook heel ontspannend. Ik kan hier dan ook veel plezier aan beleven. Regelmatig maak ik bij mijn kleurplaten de achtergrond in een andere kleur omdat dit mooi afsteekt bij de illustraties. Zwart vind ik ook een ideale kleur om de achtergrond mee te doen omdat het een totaal ander effect geeft aan de illustratie en de kleuren die ik gebruik. Meestal kies ik voor meer tinten zwart omdat het best lastig is om een goed egale zwarte achtergrond te maken.
Dat is bij dit kleurboek niet nodig omdat de achtergronden al zwart zijn. Daarnaast heeft het stevig papier en is het eenzijdig bedrukt. Echt een aanrader wat mij betreft.

Samenvatting
Dit Mandalakleurboek in speciale Black Edition is een opvallende verschijning en prachtige aanvulling op ieders kleurboekenverzameling. Dit kleurboek met zijn enorme formaat is een waardige omlijsting voor de kunst die je erin gaat maken. Door het stevige papier en de enkelzijdige bedrukking kun je met veel verschillende materialen in het boek werken. De zwarte achtergrond rondom elke mandala maakt dat de kleuren extra helder en fel zullen uitkomen.
Er is een grote variëteit aan vlakken- en lijnmandala’s en dus voor ieder wat wils: van gedetailleerd priegelwerk in mandala’s met fijne lijntjes tot wat grovere mandala’s met grotere vlakken en meer artistieke vrijheid. Veel kleurplezier!

Je kunt meedoen voor dit kleurboek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 23 september 2020 kun je reageren om kans te maken op dit kleurboek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het adres van de winnaar naar de uitgever en zij sturen het naar de winnaar. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

81 antwoorden
 1. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Hej! Wat een mooie actie én wat toevallig dat deze actie voorbijschiet. De laatste paar jaren is mijn creativiteit op bepaald vlak niet echt uit de verf gekomen. Hierdoor ben ik mijn creatieve passie een beetje kwijtgeraakt. Ik zou er graag weer meer mee willen doen. Ik houd van zwart en vind het dan ook een mooi combinatie, mandala en een zwarte achtergrond. Het springt er voor mij dan écht uit. Wat zou ik het fijn vinden om weer eens écht creatief bezig te zijn. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. L voskuil
  L voskuil zegt:

  Owwww ik kleur heel graag als ontspanning hopenlijk kleur je mijn dag nog een beetje extra in door me een gat in te lucht te laten springen met dit geweldig ontspannende cadeautje😍😍😍

  Beantwoorden
 3. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Lijkt mij heel leuk om te proberen. Vroeger was ik gek op kleuren.
  Durf de stap nog niet te zetten omdat zo’n boek én kleurpotloden kopen best kostbaar is. Dit zou de manier zijn om het toch te proberen.

  Ik doe dus graag mee 😉

  Beantwoorden
 4. sylvia
  sylvia zegt:

  Wat een gave actie ik doe mandala`s graag als er op een pagina waar ik lid ben de kleur van de dag gedaan wordt 6 dagen lang een andere kleur waarvan je niet van te voren weet welke dus altijd spannend hoe je uit komt. Dus ga duimen om te winnen.

  Beantwoorden
 5. Anita
  Anita zegt:

  Hallo
  Ik doe heel graag mee met de mandela winactie. Superleuk om samen met kleindochter van 7 de winter mee door te komen. En thx voor je mooie verhalen en leuke acties xxx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.