Winactie (afgelopen): Familieopstelling – KluunWinactie

9789048845286

Eind september verschijnt Familieopstelling, het nieuwe boek van Kluun.
Hierbij is Stijn van Diepen (Komt een vrouw bij de dokter) terug: 55 jaar oud, maar niet veel wijzer. Hij besluit op zoek te gaan naar zichzelf, zijn roots en de Ware. Nu echt.

overamstel

Van uitgeverij Overamstel mag ik drie exemplaren verloten in deze feestmaand.
Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo’n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.
In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 22 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur je adres naar de uitgever (en die stuurt het op), daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Tags:

73 antwoorden
 1. Marian B
  Marian B zegt:

  Een vervolgboek, wat leuk! Dan zal ik het eerste boek nog eens lezen, dan zit ik er weer helemaal in om daarna verder te lezen over Stijn. Ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 2. Yvon
  Yvon zegt:

  Een heel ander soort boek dan ik in eerste instantie zou oppakken, maar toch getriggerd door het lezen van de achterflap. Eens uit mijn comfortzone stappen is misschien wel een hele goede keuze. Ik doe mee.

  Beantwoorden
 3. Judith Winters
  Judith Winters zegt:

  Dat lijkt me echt een heel leuk boek. Ik ben erg benieuwd wat Stijn nu allemaal doorstaat en doorgaat. Elke levensfase heeft weer zijn eigen ervaringen.

  Beantwoorden
 4. SuusGro
  SuusGro zegt:

  Ik heb toevallig zelf laatst een familieopstelling gedaan. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar het kwam op mijn pad en helpt mij weer een beetje om mezelf te leren begrijpen. Ik ben benieuwd naar dit boek, dus ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 5. Anne
  Anne zegt:

  vorig zomer een summerschool bij Hylke bonnema gevolgd over systemisch intuïtief coachen en erg enthousiast over alle (familie)opstellingen die ik daar heb mogen ervaren. Een jaaropleiding zit er nu nog niet in maar er is een vlammetje aangewakkerd en tot die tijd zoveel mogelijk boeken lezen tot ik de kennis verder zelf kan toepassen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.