Winactie (afgelopen) Maak kans op bioscoopkaartjes voor de Tobacconist en het ebook waarop de film gebaseerd isWinactie

TheTobacconist-poster

Van Triple P Entertainment mag ik leuke prijzen verloten, namelijk 2 sets met ieder twee vrijkaarten voor de film The Tobacconist en het ebook waar de film op gebaseerd is. Deze actie is alleen voor adressen in Nederland.

Triple-P-Entertainment-Logo-Retina-Kleur

The Tobacconist is een historisch drama over vriendschap vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. De film is gebaseerd op het boek ‘De Weense sigarenboer’ van Robert Seethaler.
De film speelt zich eind jaren 30 af, kort voor de Duitse annexatie in Wenen, toen de Jodenhaat in Oostenrijk een grote rol begon te spelen. The Tobacconist vertelt het verhaal van de zeventienjarige Franz en zijn vriendschap met de Joodse grondlegger van de psychologie Sigmund Freud.

THE TOBACCONIST | vanaf 17 september te zien in de bioscoop
De zeventienjarige Franz (Simon Morzé) reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar. Daar ontmoet hij de vaste klant Sigmund Freud (Bruno Ganz). Franz is geïntrigeerd door het werk en de kennis van Freud en na verloop van tijd vormt er een unieke vriendschap tussen de twee. Dan ontmoet Franz de verleidelijke Anezka (Emma Drogunova), een danseres uit Bohemen. Hij wordt hopeloos verliefd op haar, maar Anezka blijft maar wisselende signalen afgeven. Hij vraagt advies aan de befaamde psychoanalyticus, die toegeeft dat het vrouwelijk geslacht ook voor hem een groot mysterie is. Ondertussen blijft de politieke en sociale omstandigheden in Oostenrijk verslechteren. Wanneer de Nazi’s in Wenen aankomen worden Franz, Freud en Anezka meegesleurd in een stroom van gebeurtenissen. Ieder staat voor een grote beslissing: blijven of vluchten?

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 17 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het adres van de winnaar naar de Triple P. Entertainment en zij sturen de vrijkaarten en het e-book naar de winnaars. daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

49 antwoorden
 1. Sander
  Sander zegt:

  Erg leuk om samen met mijn vriendin heen te gaan. We zijn beide erg benieuwd naar deze mooie film! Plus, mijn vriendin mag ook graag lezen. Zowel e-boom als fysiek dus 2 grote vliegen in 1 klap dan!

  Beantwoorden
 2. Chantal
  Chantal zegt:

  Wat een leuke actie. Dit boek wilde ik al lezen, maar het kwam er maar niet van. Als ik het boek gelezen heb kan ik meteen naar de film. Geweldig! Ik loot graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.