Winactie (afgelopen): De een is de ander niet – Henny VrientenWinactie

Een leven verteld in liedjes. Maak kans op het boek De een is de ander niet van Henny Vrienten dat ik namens uitgeverij de Harmonie mag verloten. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

harmonie

Inhoud boek
Henny Vrienten leeft voor de muziek. Bij het grote publiek is hij bekend van Doe Maar, maar als solo-artiest schreef hij misschien nog wel meer liedteksten dan voor Doe Maar. En dat doet hij nog steeds. Nu zijn allernieuwste cd, Tussen de regels, recent verscheen bij platenlabel TopNotch, vormt dat een mooie aanleiding de balans op te maken en al zijn liedjes te verzamelen in één complete uitgave.
Verdeeld over zeven albums schreef hij meer dan zeventig liedjes, beïnvloed door de levensfase waarin hij zich bevond. Zo stond op zijn eerste soloplaat “Bedmensen’, geschreven in de periode vlak na het uit elkaar gaan van Doe Maar, toen Vrienten zijn huis niet meer uit durfde en liefst de hele dag in bed bleef liggen. Op zijn tweede soloalbum, zeven jaar later, staat onder andere “Blij en bang’, over de euforie van het geluk dat hij ervoer en tegelijkertijd de angst het weer te verliezen. Tot en met het lied “Carnaval’ op zijn nieuwste album, een optimistisch lied over de dood. In korte, vrolijk geschreven toelichtingen zal Vrienten elke fase waarin een nieuw album vorm kreeg belichten. Zijn leven in liedjes ontvouwt zich zo in poëtische teksten, van toen naar nu.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 15 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar, daarna neem ik geen verantwoording voor het pakket.

 

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Tags:

48 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.