Winactie (afgelopen): Vrijkaarten bioscoopfilm The Personal History of David CopperfieldWinactie

Op 17 september verschijnt in de bioscoop het kostuumdrama The Personal History of David Copperfield gebaseerd op de beroemde roman van Charles Dickens in de Nederlandse bioscopen.
Van Triple P. Entertainment mag ik 2 keer een set van 2 vrijkaarten verloten. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Triple-P-Entertainment-Logo-Retina-Kleur

Over de film
De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

The Personal History of David Copperfield is zowel tragisch als hilarisch en wordt kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci (The Death of Stalin, Veep). De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast: Dev Patel (Slumdog Millionaire, Lion), Tilda Swinton (We need to talk about Kevin, Avengers: Endgame), Hugh Laurie (House) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns en als Q te zien in de nieuwe James Bond film No Time To Die).

Je kunt meedoen voor de vrijkaarten door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 12 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het adres van de winnaar naar de Triple P. Entertainment en zij sturen de vrijkaarten naar de winnaars. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor de prijs

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

41 antwoorden
 1. Berna
  Berna zegt:

  Tof! Ik maak graag kans zodat ik weer eens naar de film kan! Plus, mijn vader zou dit ook hartstikke leuk vinden omdat hij ons vroeger voorlas uit dit boek! Fingers crossed.

  Beantwoorden
 2. sheri
  sheri zegt:

  Wat een te gekke actie! Als tiener natuurlijk deze klassieker van Dickens gelezen. Het lijkt me geweldig om deze verfilming te mogen zien. Belooft heel wat nostalgie…

  Beantwoorden
 3. Roland de Bruyne
  Roland de Bruyne zegt:

  Deze film zou ik heel graag willen zien (jaren niet in de bios geweest) en daarom doe ik mee. Mocht ik winnen dan neem ik mijn vriendin mee Connie.

  Beantwoorden
 4. Lisanne Bons
  Lisanne Bons zegt:

  Wat een leuke prijs. Ik had al een voorstukje voorbij zien komen en was al verliefd op de kostuums en setting van de film. Lijkt me geweldig om met mijn dochter naar toe te gaan.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.