Winactie (afgelopen): 575 Haikoots – Kees van KootenWinactie

Haikoots

Bij de presentatie van de voorjaarscatalogus in de Kleine Komedie in Amsterdam heb ik Kees van Kooten horen vertellen en voordragen uit 575 Haikoots. Zowel de auteur als zijn Haikoots lieten me glimlachen en ik vind het dan ook erg leuk dat ik dit boek namens uitgeverij de harmonie mag verloten.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

harmonie

Inhoud boek
Op de vermaarde Bescheurkalender (1973-1986) van Kees van Kooten en Wim de Bie, publiceerde de eerstgenoemde af en toe een zogenaamde Haikoot. Haikoots waren en zijn schatplichtig aan de haiku – de Japanse versvorm van zeventien lettergrepen, gewoonlijk verdeeld in drie groepjes van respectievelijk vijf, zeven en opnieuw vijf woorden of lettergrepen. Waar de oorspronkelijke haiku overwegend gewijd was aan De Natuur, handelt een Haikoot over van alles en nog wat. Deze werkwijze resulteert in originele waarnemingen van ons aller doen en laten. 575 Haikoots is een ruime en bonte verzameling Haikoots, door Kees van Kooten zelf voorzien van passende foto’s.

ConniesBoekenblog-JMF-20200202-0003

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 11 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de winnaar. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

47 antwoorden
 1. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Dit klinkt als een leuke actie. Een boek die ik altijd al weleens heb willen lezen. Ik ken de schrijver niet, maar ben wel zeer benieuwd 🙂 Het spreekt mij aan. Soms moeten er dingen op je pad komen.

  Beantwoorden
 2. Yvonne D.
  Yvonne D. zegt:

  Ik maak ook heel erg graag kans! Ik zou het enorm leuk vinden om het te lezen en ik denk dat ik mijn leerlingen in het VSO gedichten hiermee ook wel kan laten waarderen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.