Winactie (afgelopen): Maak kans op twee boeken van uitgeverij CargoWinactie

eerlijkheidsexperiment

troonopvolger

Ook vandaag weer een mooie winactie hier op mijn blog. Van uitgeverij Cargo mag ik twee mooie boeken verloten. Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland.

De twee boeken die je kan winnen zijn:

 • Het eerlijkheidsexperiment – Clare Pooley
 • De troonopvolger – Donna Leon

cargo

Inhoud Het eerlijkheidsexperiment
Wat zou er gebeuren als je aan een wildvreemde de waarheid over jezelf vertelt?

Iedereen liegt over zijn leven. Wat zou er gebeuren als je aan een wildvreemde de waarheid vertelt? Dit is de vraag die de 79-jarige
weduwnaar Julian Jessop stelt op de eerste pagina van een groen schrift dat hij achterlaat in een café. Op de kaft van het schriftje staat “Het eerlijkheidsexperiment’. Monica, de eigenaresse van het café, ziet het schrift liggen en besluit de uitdaging aan te gaan en de waarheid over haar leven in het schrift op te schrijven. Ze legt het weer terug op tafel en zo gaat het door: vijf andere mensen zullen het boekje vinden en na het lezen van de persoonlijke verhalen van anderen hun eigen waarheid op papier zetten. De wens van de oude Julian Jessop wordt vervuld op de meest onverwachte en hartverwarmende wijze.

Inhoud De troonopvolger
Je weet dat ik er niet van hou om me met dingen te bemoeien die mij niet aangaan.’ Met deze woorden begint conte Falier zijn verzoek aan commissario Guido Brunetti om eens onderzoek te doen naar zijn goede vriend Gonzalo, een welgestelde, maar kinderloze man die een jongeman wil adopteren. Volgens de Italiaanse wet zou deze man dan de enige erfgenaam worden van een aanzienlijk fortuin.

Vrienden van Gonzalo vermoeden kwade opzet en Brunetti op zijn beurt vraagt zich af waarom deze vrienden zich zo met de oude man bemoeien.

Niet lang nadat Brunetti Gonzalo heeft ontmoet, sterft de oude man op natuurlijke wijze en de vrienden plannen zijn uitvaart. Maar als een goede vriendin van Gonzalo wordt vermoord op haar hotelkamer voert Brunetti’s onderzoek hem naar de langverborgen geheimen uit Gonzalo’s verleden. Wat wist de vrouw en wie probeerde te voorkomen dat zij de geheimen van Gonzalo zou onthullen?

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 10 september 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het adres van de winnaar naar de uitgever en zij sturen het naar de winnaar. daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

112 antwoorden
 1. Ramona Van Leeuwen
  Ramona Van Leeuwen zegt:

  Nu het weer herfstig word en we weinig naar buiten zullen gaan, is het positieve dat we meer tijd hebben om met een kop thee en een goed boek op de bank te duiken,
  Daarom maak ik graag kans op deze boeken

  Beantwoorden
 2. Judith
  Judith zegt:

  Weer een leuke win actie om aan mee te doen. Een lekker boek om mee te ontspannen en in weg te dromen. Even helemaal ontspannen in de avond met een goed boek erbij.

  Beantwoorden
 3. Hans Docter
  Hans Docter zegt:

  Goedendag, om maar even een reactie te plaatsen, kan ik er gelijk aan toevoegen, waarom ik deze prijs wil winnen.
  Ik ben een favoriete lezer, en ben vooral gek van fysieke boeken.
  Het omslaan van het papier, maar ook het feit, dat je kan zien waar je gebleven bent, en je niet met zo’n onhandig apparaat hoeft te zitten, met als risico dat het valt.
  Daarnaast vind ik dit zo’n mooie actie, dat ik het niet kon negeren. `Maar ik wens deze prijs iedereen toe, dus wie het ook wordt gefeliciteerd.

  Beantwoorden
 4. Ilja W
  Ilja W zegt:

  Ik ben vooral erg benieuwd naar het 1e boek. Is eigenlijk een genre wat ik zelf niet snel zou lezen maar het trekt nu vooral erg mijn aandacht. Leuke boeken!

  Beantwoorden
 5. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Hoi Connie, een actie waar ik graag voor open sta om kans te maken om te winnen. De boeken spreken mij aan en ben daar toch wel erg nieuwsgierig naar geworden. Wat leuk dat je deze winactie online zet.

  Beantwoorden
 6. Yvon
  Yvon zegt:

  Proficiat! Op naar de 10. Prachtige boeken worden er verloot. Zelf wil ik de troonopvolger graag lezen en mijn zoon had het eerlijkheidsexperiment op zijn lijstje staan. We doen graag mee!

  Beantwoorden
 7. Sharon de Ridder
  Sharon de Ridder zegt:

  Allereerst gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal!

  Ik checkte dit artikel allereerst vanwege het Eerlijkheidsexperiment, die staat al een tijdje op mijn lijstje. Maar nu zie ik dat er nog een ander boek bij zit ook, waar ik nu ook benieuwd naar ben =) Ik maak dus heel graag kans!

  Beantwoorden
 8. Marianne van den Hoek
  Marianne van den Hoek zegt:

  Ohhh wat leuk dat nieuwe boek van Donna Leon. Ik ben een grote fan van haar boeken en hoop dan ook dat ik deze mag winnen :-))

  Beantwoorden
 9. Winie
  Winie zegt:

  Allereerst van harte met het 7-jarig bestaan, geweldige prestatie!! Graag maak een kansje op deze boeken. Het eerlijkheidsexperiment maakt me zeker nieuwsgierig, hoe verandert dit het leven van mensen in een tijd waarin best veel ‘gemaakt’ gepresenteerd wordt via social media. En Donna Leon erbij is helemaal bonus!

  Beantwoorden
 10. Nienke
  Nienke zegt:

  Wat een mooie winactie! Ik ben een groot fan van Donna Leon en kijk altijd reikhalzend uit naar een nieuw boek. Nu de vakantie naar Italië niet door kan gaan, lijkt het me heerlijk om dit pakket te winnen en zo toch nog een beetje een vakantiegevoel te krijgen!

  Beantwoorden
 11. Klasine
  Klasine zegt:

  Ik.zou graag meedoen ben door een been probleem tot de bank veroordeeld dus boek zou zeer welkom zijn ik mag super graag lezen en mijn bieb boeken ik languit daarnaast kamp met spierziekte wat ongemak en pijn geeft met boek kan even vergeten ben even andere wereld er zijn dagen dat alleen maar op bed lig van vermoeidheid en pijn een boek is dan fijn

  Beantwoorden
 12. Anita de Groot
  Anita de Groot zegt:

  Gave actie weer, Connie! Het 7e jaar alweer! Ik proost op de komende 3 jaar want ik hoop dat je het 10 keer volhoud. Gefeliciteerd met 7 jaar Connie’s Boekenblog.

  Beantwoorden
 13. Tanneke Burggraaff
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Wat een mooie boeken om te winnen. Het eerlijkheidsexperiment lijkt mij een verrassend boek. Heel bijzondere verhaallijn. Moet je je toch eens voorstellen als zoiets echt gebeurt. Een schrift waarin mensen hun echte verhaal schrijven. Benieuwd wat voor verrassende verhalen er dan naar voren komen.
  Ik doe graag mee Connie.

  Beantwoorden
 14. joke veenstra zwier
  joke veenstra zwier zegt:

  Ik ben wel benieuwd naar De troonopvolger van Donna Leon en loot graag mee. Voor mij zou dit een eerste kennismaking zijn met Donna Leon.

  Beantwoorden
 15. Bets
  Bets zegt:

  Ik doe maar wat graag mee👌 Connie’s boekenblog, na het voorstukje gelezen te hebben lijken mij beide boeken erg mooi en ben ik meer dan benieuwd naar het hele verhaal. Het word vast weer #genieten😁 van prachtige boeken!! 🍀🤗🍀🤗🍀

  Beantwoorden
 16. Monica
  Monica zegt:

  Hi Connie, weer zo’n prachtige winactie, waaraan ik graag meedoe.
  in het boek “Het eerlijkheidsexperiment” komt zelfs een personage “Monica” voor en mijn naam zie ik niet vaak in boeken terugkomen.

  Beantwoorden
 17. Marinella
  Marinella zegt:

  Zo leuk om überhaupt kans te maken. Zijn ook boeken waar ik misschien zelf niet op kom. Sta toch meest in dezelfde range boeken uit te kiezen. Daarom juist zo verrassende titels en de omschrijving erbij maakt je nieuwsgierig.

  Beantwoorden
 18. Marian B
  Marian B zegt:

  Leuk, ik doe mee! De boeken van Donna Leon lees ik graag, deze ken ik nog niet. Het eerlijkheidsexperiment maakt me wel nieuwsgierig moet ik zeggen.

  Beantwoorden
 19. Brigitte van Duijn
  Brigitte van Duijn zegt:

  Wat leuk zo’n feestmaand. Dat zorgt voor een hoop blije gezichten 😀. Ik doe graag mee vandaag voor de twee boeken van Uitgeverij Cargo.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.