Morgen begint de september feestmaandNieuws

Morgen begint De september feestmaand 2020 ter ere van het zevenjarige bestaan van mijn blog. Het wordt weer een maand met mooie winacties. Dit zou niet op deze manier mogelijk zijn geweest zonder de vele bijdrages die ik heb gehad van diverse uitgevers. Iets waar ik oprecht ontzettend blij mee ben.

De winacties zijn gevarieerd in allerlei genres en voor verschillende leeftijden. Er worden zowel papieren boeken als ebooks verloot.
Bij een aantal winactie stuurt de uitgever het boek op en in verband met de hoge verzendkosten naar het buitenland zijn die alleen voor adressen in Nederland. Bij de winactie staat vermeld hoe dat zit.

De afgelopen tijd ben ik aan het knutselen geweest om kaarten / labels te maken voor bij de gewone prijzen. En heb ik nog het een en ander geknutseld om ook te verloten. Aangezien ik het hele jaar wel knutsel (en lees) had ik ook nog het een en ander liggen. Fijn om te doen en het te combineren met mijn boekenblog.

De uitgevers die ik van harte wil bedanken zijn in willekeurige volgorde

 • Uitgeverij Cupido
 • Uitgeverij Cargo
 • Uitgeverij Godijn Publishing
 • Uitgeverij De vier windstreken
 • Uitgeverij Gottmer
 • Uitgeverij Zomer en Keuning
 • Uitgeverij Deltas
 • Bookchoice
 • Dwarsliggers
 • Uitgeverij De Harmonie
 • Uitgeverij BBNC
 • Uitgeverij Lemniscaat
 • Uitgeverij Xander
 • Loftbooks
 • Uitgeverij Overamstel
 • Triple P Entertainment

8 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Connie, van harte gefeliciteerd met je 7 jarig jubileum.
  Hopelijk komen er nog vele jaren bij.
  Ik kom graag op je blog en geniet daar van.
  Dank je wel.
  Liefs Will

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je boekenblog. Zo af en toe doe ik ook mee en heb ook een keer gewonnen, wie vindt dat nu niet leuk?
  Ik wens je nog vele jaren plezier van je boekenblog.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.