Bespreking / winactie notitieboek StudentendrukwerkWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-R-20200718-0003

Vandaag heb ik een bespreking en een winactie in één.
Van Studentendrukwerk kreeg ik het verzoek of ik een bespreking wilde schrijven van een product naar keuze. Er was genoeg om uit te kiezen, maar de keuze was snel gemaakt omdat ik dol ben op mooie en unieke notitieboeken. Voor mijn besprekingen en recensies gebruik ik die altijd om aantekeningen te maken dus ik verslijt er wel een aantal per jaar.

ConniesBoekenblog-JMF-R-20200718-0004

ConniesBoekenblog-JMF-R-20200718-0001De site is erg duidelijk en het samenstellen van elk notitieboek ging heel gemakkelijk. Er was maar een klein minpuntje en dat was dat er geen indicatie prijzen bij de producten staan. Je moet eerst beginnen met samenstellen vóór je de prijzen kunt zien.
Je kunt hier terecht voor het drukken van verslagen en alles wat studenten verder nodig hebben tot foto’s, mokken, bierviltjes en meer.

Er zijn 2 maten notitieboeken, A4 en A5, die naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Het zijn dikke hardcover notitieboeken die zowel in mat als glanzend geleverd kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om teksten, plaatjes en foto’s toe te voegen.
Ik mocht een aantal notitieboeken bestellen en koos voor afbeeldingen met een speciale betekenis. Ik was heel benieuwd naar het resultaat en kan, nu ik de notitieboeken binnen heb, niet anders zeggen dan dat ze absoluut prachtig zijn. Absoluut een aanrader.

Bobbie en Emma prijken ieder op de voorkant van een notitieboek, in de glans uitvoering. Ik ben helemaal weg van de zwart/wit foto van Emma die Jeroen gemaakt heeft dus die wilde ik op de cover. Aangezien de foto wat maat betreft niet helemaal uit kwam hebben we dit opgelost door er haar naam bij te zetten.

De draak en de bloemen zijn foto’s van het resultaat van de Panpastel workshop bij Julia Woning die we samen gedaan hebben. Een mooie herinnering aan een leuke dag.

ConniesBoekenblog-JMF-R-20200718-0002Jeroen en ik zijn twee keer naar Schotland geweest en we zijn nog steeds in de ban van dit mooie land. De foto op dit notitieboek is gemaakt tijdens onze eerste vakantie naar Schotland.

Ook mag ik een notitieboek verloten. De winnaar mag een eigen notitieboek ontwerpen via de website.

Informatie van de site van studenten drukwerk

MAKKELIJK EN VOORDELIG ONLINE DRUKWERK BESTELLEN
Wij hebben het bestellen van drukwerk zo goedkoop en eenvoudig mogelijk gemaakt. Wij verzorgen al het drukwerk wat je als student nodig hebt tijdens je studie. Of het nou gaat om een scriptie, verslag, proefschrift of ander drukwerk. Ook als niet-student print en bind je bij ons voor een scherp studententarief.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Lage prijzen
 • Makkelijk bestelproces
 • Snelle levertijden
 • Topkwaliteit

KWALITEIT VOOR EEN STUDENTENPRIJS
Wij geloven niet dat er aan kwalitatief drukwerk een hoog prijskaartje hoeft te hangen. Wij maken gebruik van moderne digitale drukpersen, waaronder de bekroonde Kodak Nexpress. Deze persen hebben een hoge kleurechtheid en afdrukkwaliteit, waardoor ons drukwerk van topkwaliteit is. Door onze bedrijfsprocessen zoveel mogelijk te standaardiseren, houden wij de kosten laag en daar profiteer jij van!

JONG BEDRIJF MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING
Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 en is onderdeel van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau gevestigd in Groningen met een uitgebreide drukkerij en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche. Het team van circa 100 professionals maken hier dagelijks reclame en drukwerk voor toonaangevende retailers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij Studentendrukwerk profiteer je nu van deze jarenlange ervaring en kennis.

Via deze links kun je meer lezen over studentendrukwerk en over de mogelijkheden voor notitieboeken.

Je kunt meedoen voor het notitieboek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 25 juli 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

40 antwoorden
 1. Kirsten
  Kirsten zegt:

  Notitieboeken / dagboeken zijn altijd al een hobby van mij geweest. Maar met een eigen gekozen voorkant voorop? Een groot feest !!! Ik heb prachtige foto’s van mijn kat als kitten. Zou er graag een prachtig boek van maken want ben nog steeds smitten 😉 Aan de binnenkant beschrijven wat me bezig houdt. Mooie dingen grappige, vrolijke, gedichten of juist naar en fout… Alles kan ik erin kwijt. Dus kies aub voor deze meid !!

  Beantwoorden
 2. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een bijzondere notitie boeken kun je zo zelf maken! Waar je dan weer veel dierbare herinneringen in kunt noteren. Ik zou er graag een maken met een foto van mijn moeder erop.

  Beantwoorden
 3. Lisa
  Lisa zegt:

  Als ik zou winnen, dan komt er een foto van mijn kinderen op de kaft. En in het notitieboekje schrijf ik alle zinnen waarvan ik nooit had gedacht deze uit te hoeven spreken, zoals: “niet aan de lens van de camera likken.” (mijn zoon) en “niet aan de verwarmingsbuizen hangen.” (mijn dochter). Het boek zal snel vol zijn met die twee banjers haha!

  Beantwoorden
 4. Marian B
  Marian B zegt:

  Leuk om zelf een notitieboek te mogen ontwerpen. Maakt het persoonlijker en uniek. Natuurlijk doe ik graag een poging.🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 5. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Wat een leuk idee, een gepersonaliseerd notitieboekje. Ik zou er graag eentje willen maken voor mijn zusje die in september aan haar eerste jaar aan de universiteit gaat beginnen.

  Beantwoorden
 6. Will
  Will zegt:

  Wat een ontzettend leuke winactie, Connie!
  Zelf een notitieboekje ontwerpen, wat origineel.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

  Beantwoorden
 7. Suzanne Verkooijen
  Suzanne Verkooijen zegt:

  Wauw! Super gaaf zo’n gepersonaliseerd notitieboek!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter die het als dagboek wil gaan gebruiken.
  Fingers crossed 🤞🏻

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.