Winactie (afgelopen): Fort Enigma – Dianne ArentsenWinactie

9789463081979

Vandaag heb ik weer een erg leuke winactie voor jullie, van Dianne Arentsen mag ik het boek Fort Enigma verloten. Het is een hardcover jeugdboek vol raadsels en geheimen en het is absoluut een aanrader.

De prijs is inclusief bijpassend notitieboekje, pen en ketting.

Mijn bespreking kun je hier vinden.

Achterflap

Tijdens de zomervakantie organiseert professor Inventus een groot toernooi in Fort Enigma voor kinderen met uitzonderlijke talenten. Door middel van puzzels, opdrachten en raadsels moeten ze zich bewijzen want alleen de beste deelnemers kunnen in de finale komen.

De dertienjarige Lex uit Nederland is een van de spelers. Hij begint vol goede moed aan de opdrachten. Maar als snel heeft hij het akelige gevoel dat er iets niet juist is. ‘s Nachts klinken er vreemde, rinkelende geluiden door de gangen van het fort. De professor is zomaar verdwenen. En dan is er ook nog de legende over een blauwe draak die onder het fort leeft. Is alles een groot spel of is er meer aan de hand?

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 21 juni 2020 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur je adres naar Dianne Arentsen (en die stuurt het boek op) en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

54 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Wat een leuk en spannend boek.
  Echt iets voor mijn kleinzoon.
  Ik volg op bloglovin en doe heel graag mee.
  Een leuk cadeautje voor zijn verjaardag in augustus.

  Beantwoorden
 2. Marian zw
  Marian zw zegt:

  Ik denk dat mijn dochter dit ook een geweldig boek gaat vinden! Ik doe heel graag mee om haar ermee te verrassen. Straks een lange zomervakantie thuis, dan is een nieuwe boek super fijn

  Beantwoorden
 3. Suleika
  Suleika zegt:

  Dit lijkt mij echt een boek voor mijn dochter. Die is dol op raadsels en puzzels! Met de vakantie in het vooruitzicht zou dit erg goed uitkomen!

  Beantwoorden
 4. Shirley Pellikaan
  Shirley Pellikaan zegt:

  Wat lijkt me dat een leuk boek. Pas werd ik er ook op gewezen door een andere lezer en had ik het op mijn verlanglijst gezet. Heb sinds kort escape game s ontdekt. Dit boek lijkt daar mooi bij te passen. Leuk om samen met mijn zoon te lezen.
  Ik loot graag mee, liken deed ik lang geleden al. Delen doe ik nu 😀
  Succes met loten .

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.