Winactie uitslag: BoekenpakketWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200515-0002

Vandaag staat er weer een nieuwe leuke winactie op mijn blog. Het vorige pakket, waarbij ik naast een boek wat zelf gemaakte items verlootte en de verzenddoos vrolijk versierde, was een groot succes. Op mijn Facebookpagina gaf ik al aan dat ik daarom in mei nog een pakket zou verloten.

Ik heb een oude schoenendoos bewerkt met verf en met afbeeldingen die ik met foamstempels gemaakt heb (stempelen – inkleuren – uitknippen – opplakken).

Wat kun je winnen?

Drie van mijn recensieboeken die slechts 1 keer gelezen zijn en er uit zien als nieuw

 

 • Een door mij gemaakte boekenlegger
 • Een notitieboekje dat ik versierd heb
 • Een leuke tas die ik met textielstiften versierd heb.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 24 mei 2020 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

106 antwoorden
 1. Vandecasteele Linda
  Vandecasteele Linda zegt:

  wauw wat een prachtige winactie van Connie’s boekenblog, ik waag graag mijn kans voor dit prachtige pakket, fingers crossed , i liled & shared

  Beantwoorden
 2. Saskia Munneke
  Saskia Munneke zegt:

  Wat leuk dat je naast lezen ook nog tijd hebt om creatief bezig te zijn, beide hobby’s zijn ook mijn favoriete bezigheden en daarom waag ik graag een kans om deze leuke prijzen te winnen!

  Beantwoorden
 3. Eline
  Eline zegt:

  Dag Connie,
  Dit pakket zou heerlijk zijn om de quarantaine dagen mee te vullen!
  Via lezen kunnen we toch even ontsnappen aan deze bizarre dagen.
  Daarom waag ik mijn kans op dit pakketje 🙂

  Beantwoorden
 4. Jennifer Lee
  Jennifer Lee zegt:

  Wat een ontzettend leuk pakket! Ik doe heel erg graag mee! Super tof dat er ook leuke eigen gemaakte dingen bij zitten! Ik ben gek op lezen en zeker in deze tijd kan ik wel wat ontspanning gebruiken! Een leuk nieuw boek en een kopje thee! <3

  Beantwoorden
 5. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Mooie boeken en leuke items, waar wij heel graag kans op maken. Want iets nieuws te kunnen lezen is altijd heerlijk !!

  Beantwoorden
 6. tamara van der smissen
  tamara van der smissen zegt:

  Wat weer een leuk, met liefde gemaakt, pakket!.
  Doe graag mee. Mijn genre boeken en zou het erg waarderen 🙂

  Beantwoorden
 7. Misye
  Misye zegt:

  Wat een leuke prijzenpakket. Hier zou ik graag mezelf en mijn lieve moeder mee willen verrassen. Vooral nu we beide nauwelijks de deur uitkomen en mijn moeder vooral door haar kwetsbaarheid eigenlijk helemaal niet de deur uitkomt zou het zo leuk zijn!

  Beantwoorden
 8. Iris
  Iris zegt:

  Zeker interesse in dit mooie pakket! En wat een mooie gadgets, je hebt echt talent! Mooi gemaakt👍 ik doe zeer graag mee.

  Beantwoorden
 9. Kirsten
  Kirsten zegt:

  Wat een leuke boeken Connie!! Daar maak ik graag kans op, de bibliotheek is hier dicht. Alle boeken in huis al (meerdere keren) gelezen dus iets nieuws zou zeer welkom zijn.

  Beantwoorden
 10. Sander
  Sander zegt:

  Mijn vriendin is heel druk aan het werk en verdiend het voor mij echt om even in het zonnetje te staan. Ze is gek op lezen in de vrije tijd die ze heeft dus ga haar hier sowieso heel erg blij mee maken!!

  Beantwoorden
 11. Sander
  Sander zegt:

  Mijn vriendin is heel druk aan het werk in de zorg en vind dat ze echt wel een kleine verrassing verdiend! Om tot rust te komen vind ze het heerlijk om even lekker te lezen dus ga ik hier haar sowieso heel erg blij mee maken!!

  Beantwoorden
 12. Will
  Will zegt:

  Wat weer een heerlijk pakket te winnen Connie!
  Heel graag doe ik mee, om me niet te vervelen tijdens de quarantaine.
  Ik volg je op bloglovin en waag een kansje

  Beantwoorden
 13. Danielle
  Danielle zegt:

  Superleuk, ik doe heel graag mee! Ik ben vooral benieuwd naar ‘Drie uur’, het lijkt me een ontzettend spannend boek 😄

  Beantwoorden
 14. Marian B
  Marian B zegt:

  Leuk! Wat ben je toch altijd creatief bezig! Een leuk pakket weer met zo te zien mooie boeken. Natuurlijk loot ik graag mee.

  Beantwoorden
 15. Maria
  Maria zegt:

  Wat een mooi pakket weer. Lijkt me heel mooi om dat pakket te winnen voor mijn moeder. Ze gaat bijna met pensioen en ben super trots op haar dat ze zich zo door alle tegenslagen heen worstelt.

  Beantwoorden
 16. Klasine Leegstra
  Klasine Leegstra zegt:

  Ik doe heel graag mee ik ben al vanaf dat ik lezen kon gek op boeken. Ik zou deze boeken graag willen winnen want dan kom ik echt niet meer bij zinnen ik heb er ook nog een spierziekte bij en daar mee ben ik niet zo blij door de boeken kan ik pijn die geeft even vergeten dat laat in dit gedicht weten door verhaal zit ik dan in boek en doet mijn zere lijf dan goed ik niet kan veel meer door spierziekte maar lezen gelukkig nog wel ik hoop op snel een bericht dat tovert een stralend lach op mijn gezicht

  Beantwoorden
 17. Monica Verschoor
  Monica Verschoor zegt:

  Ik ben totaal niet creatief; een grote kluns in knutselen, maar daarom vind ik het des te leuker om anderen allemaal mooie en praktische dingen te zien maken. Als ik het dan kan winnen, met een drietal mooie boeken erbij, dan waag ik graag een kans.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.