Winactie: iTunes code voor de film Chanson DouceWinactie

Van Cinéart mag ik twee iTunes codes weggeven om de film Chanson Douce thuis te kunnen kijken. Na uitgifte van de code is deze 28 dagen geldig.
De link naar de trailer van de film kun je verderop vinden. Ik heb de trailer bekeken en was onder de indruk. Het lijkt me een mooie maar ook indringende film.

CHANSON DOUCE is een psychologisch drama dat gebaseerd is op de bekroonde bestseller van Leïla Slimani’s ‘Een Zachte Hand’, dat de Prix Goncourt won. Toen het boek in 2018 in Nederland uitkwam kreeg deze ontzettend veel goede aandacht, 4 sterren recensies en indrukwekkende verkoopcijfers voor een ‘onbekende Franse roman’.

De handleiding voor het gebruik van de code kun je hier lezen https://support.apple.com/nl-be/HT201209

De winactie is een samenwerking met Cinéart en op hun site is nog veel meer informatie over deze en andere films terug te vinden.

Over de film

De boekverfilming CHANSON DOUCE is een psychologisch drama van Lucie Borleteau, waarin een stel besluit een oppas aan te nemen. Deze keuze komt hen echter duur te staan..
Paul (Antoine Reinartz) en Myriam (Leïla Bekhti) hebben twee jonge kinderen. Na een lange sollicitatieprocedure neemt het stel de ervaren oppas Louise (Karin Viard) aan, zodat Myriam weer kan gaan werken. Louise blijkt een reddende engel: ze wint al snel de kinderharten voor zich, en wordt volledig opgenomen in het gezin. Maar langzamerhand komen er scheurtjes in de situatie die aanvankelijk zo ideaal leek. Als Myriam en Paul verontrustende kanten van Louise’s persoonlijkheid ontdekken, beginnen ze te twijfelen aan hun keuze voor de oppas.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 6 mei 2020 kun je reageren om kans te maken op de film code.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur de winnaar een code voor de film per email, daarna neem ik geen verantwoording meer voor de afwikkeling.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Tags: ,

10 antwoorden
 1. Brigitte
  Brigitte zegt:

  Ik ben dol op diepgaande wendingen, en dat een verhaal onder je huid kruipt. Bij de trailer en informatie hierboven gebeurde dat wel….

  Beantwoorden
 2. Brigitte
  Brigitte zegt:

  Ja! Ik ben dol op diepgaande wendingen, en dat een verhaal onder je huid kruipt. Bij de trailer en informatie hierboven gebeurde dat wel….

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.